Ponosni roditelji

Snaha Roda Stewarta rodila je sina, a njezin suprug pohvalio se kako dječak ima i hrvatske korijene

Legendarni britanski glazbenik Rod Stewart sa suprugom i sinovima uplovio u Hvar
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/13
15.05.2023.
u 10:26

Nicole Artukovich godinama je u vezi sa Liamom Stewartom, sinom slavnog pjevača i često ističe svoje hrvatske korijene, a zbog Nicole i Rod je prije tri godine u jeku pandemije došao posjetiti našu zemlju i uživao je

Liam Stewart, sin slavnog glazbenika Roda Stewarta otkrio je sretnu vijest da je postao tata i na Instagramu je objavio fotografiju svog sina kojem su on i supruga Nicole Artukovich dali ime  Louie Mark Roderick Stewart.  Stewart je objavio fotografiju na kojoj maleni na sebi ima dres Celticsa i napisao je dobrodošlicu sinu i u objavi istaknuo kako maleni ima američke, britanske, novozelandske i hrvatske korijene. 

Nicole Artukovich godinama je u vezi sa sinom slavnog pjevača i često ističe svoje hrvatske korijene, a zbog Nicole i Rod je prije tri godine u jeku pandemije došao posjetiti našu zemlju i uživao je tada krstareći našom obalom u društvu svoje snahe i sina.

Tada je s obitelji posjetio Dubrovnik, Split, Trogir, Hvar, Skradin...Nicole je godinama je pričala Rodu koliko je predivna Hrvatska i on se odlučio uvjeriti i sam u to. Nicole je prije tri godine duži period boravila u domovini svojih predaka i odmarala je u mjestu Molunat smještenom na krajnjem jugu Hrvatske, 20 kilometara jugoistočno od Cavtata. Mjesto je to iz kojeg dolaze njezini baka i djed, a Nicole koja je rođena i odrasla u Americi na društvenim mrežama često ističe svoje hrvatske korijene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Stewart (@discostew94)

 

Na Instagramu je otkrila da je još uvijek u mjestu svog djeda i bake i objavila je fotografiju broda i napisala kako je baš tim brodom njezin djed 1953. godine odlučio pobjeći od komunističkog režima.

- Moj djed pobjegao je od komunističkog režima 1953. na ovom brodu s bakom i dvojicom najboljih prijatelja. Tražio je Talijane da brod vrate u njegovo selo, kako bi njegova obitelj mogla i dalje ribariti. Naši rođaci još ga uvijek koriste - napisala je tada Nicole.

Nicole je rođena u Americi, baš kao i njezini roditelji. Nicole je jedno od šestero djece Marka Nickolasa Artukovicha i Tine Artukovich, rođene Cvjetković , a njezini roditelji još imaju Lucy, Christinu, Anthonyja, Andreu i Amandu. Nicolin tata preminuo je 2019. godine u studenom i ona mu često posvećuje objave na Instagramu i prisjeća ga se s puno ljubavi.

VIDEO Let 3 o pohvali autorice Harryja Pottera: Godi nam

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije