VEČERA ZA 5

Snežana rasturila večerom, kandidati oduševljeni i složni: 'Nemam riječi, sve je bilo savršeno'

Večera za 5
Foto: RTL
1/9
17.09.2024.
u 19:00

'Čarobni tanjur' ekipu je oduševio! "Jako lijepo servirano, svidjelo mi se sve na tanjuru", otkrio je Karlo. "Okus je vukao na domaću juhu kakvu je pravila moja baka, svidjelo mi se što i ovako možemo iskoristiti meso, malo drugačije", dodao je student. "Bilo je obilno, ali i prefino", komentirala je glavno jelo Matea.

Domaćica Snežana Zeba ugostila je protukandidate drugog dana ovotjedne 'Večere za 5'. Za svoju večeru dobila je 40 bodova, a kandidati su imali samo riječi hvale! "Nemam riječi, sve je bilo savršeno", otkrio je Mihael. Složio se i Karlo: "Da ima više, dao bih i više".

Pripravu večere Snežana je započela glavnim jelom - 'Čarobnim tanjurom'. "Pretpostavljam da će zaista biti čaroban tanjur, čim je ova junetina u pitanju", otkrila je Matea, a složio se i ostatak ekipe. Kuhanu junetinu odlučila je Snežana poslužiti s rajčicama i pireom. Nakon glavnog jela, domaćica se odlučila spraviti desert - 'Slojeve ljubavi'. "To će biti neki kolač od višanja, kakao... bit će miješani", otkrila je Manda Monika i dodala da smatra da će desert biti sladak, ali i kiseo. "Spoj višnje i kakaa, možda nekakva torta", pretpostavila je Matea. Uskoro je Snežana otkrila da se radi o kolaču od višanja i kave te čokolade. Za kraj, domaćica se prihvatila predjela 'Zeleno u bijelome'. "Možda juha od cvjetače s nešto malo svježeg sira", komentirao je Mihael naziv predjela. Uskoro je domaćica otkrila da se radi o pogačicama u obliku srca!

GALERIJA: Nestvarna ljepota glumice Angeline Jolie (49)

Večera za 5
1/19

Sa srcem je dovršila večeru, a potom se Snežana okrenula pripremi za doček gostiju. Dočekala ih je uz prigodni aperitiv - gostima je ponudila višnjevac, liker od drenka i orahovac, a u točenju joj je pomogao Karlo. "Nimalo treme nisam imala", otkrila je Snežana kada su gosti stigli. "Žena je legenda, jednostavna, opuštena, nije imala tremu, lijepo nas je dočekala", potvrdila je njezine riječi Manda Monika. "Višnjevac je bio super, ja sam to eksirala", zaključila je Matea.

Predjelo je prvo stiglo pred ekipu - 'Zeleno u bijelom'. "Izgled predjela je bio lijep, zelena boja i pogačice - bilo je privlačno naizgled", otkrila je Matea. "Bilo je stvarno i fino, bučine sjemenke, pogačice", dodala je. Pohvale je imao i Mihael. "Fasciniran sam, predjelo je bilo savršeno", zaključio je.

VEZANI ČLANCI: 

'Čarobni tanjur' ekipu je oduševio! "Jako lijepo servirano, svidjelo mi se sve na tanjuru", otkrio je Karlo. "Okus je vukao na domaću juhu kakvu je pravila moja baka, svidjelo mi se što i ovako možemo iskoristiti meso, malo drugačije", dodao je student. "Bilo je obilno, ali i prefino", komentirala je glavno jelo Matea.

Za kraj, stigao je pred kandidatkinje i desert. "Ovaj desert nije bio ni presladak ni nesladak, višnja je dala kiselinu koja je pridonijela slatkom dijelu, bilo je vrhunski", otkrio je Mihael. U lijepoj atmosferi, Svetlanina večera privela se kraju - uz prigodne poklone gostima. 'Podrumski bećari' zasvirali su ekipi za kraj i lijepi ugođaj.

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u od 17.50 sati i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini – samo je nebo granica'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije