Dobra gledanost

Snima se i sedma sezona popularne serije 'Kalifornikacija'!

'Californication_nnn_ekr_300'
''
03.02.2013.
u 11:00

Humoristična priča o sarkastičnom piscu koji ima kreativnu blokadu s novim epizodama stiže početkom 2014.

Gledanost koja je rasla iz tjedna u tjedan i opća popularnost Hanka Moodyja (David Duchovny), makar među ženama, uvjerila je šefove Showtimea da naruče snimanje sedme sezone serije.

Humoristična priča o sarkastičnom piscu koji ima kreativnu blokadu i pregršt zanimljivih, čak i seksualnih problema, ovjenčana Emmyjem i Zlatnim globusom, s novim epizodama stiže početkom 2014.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar oracle5
oracle5
11:20 03.02.2013.

Umorija san se čitajući ovaj opsežni članak. Usput rečeno, ova serija je trebala završiti sa snimanjem nakon 4. sezone i bila bi jedna od boljih koje sam ikad gledao. Sad pratim 6. sezonu i ima potencijala biti gora od 5. što nije lako napraviti a oni najvaljuju i 7. tako da me strah kakva nas sranja tamo očekuju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije