Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u novalji

Snježana Schillinger pozirala u badiću i otkrila kako je suprug Franz komentirao njenu ideju za fotkanje

Foto: Instagram
1/10
12.07.2023.
u 18:43

Trenutačno je na ljetovanju u Novalji sa suprugom Franzom Schillingerom, poduzetnikom iz Austrije. Snježana je pozirala uz bazen u badiću, a u ovoj seriji objavila je fotke i hrane te pokazala kako se druži s prijateljima.

Poduzetnica Snježana Schillinger na Instagramu je pokazala kako uživa na odmoru. Trenutačno je na ljetovanju u Novalji sa suprugom Franzom Schillingerom, poduzetnikom iz Austrije. Snježana je pozirala uz bazen u badiću, a u ovoj seriji objavila je fotke i hrane te pokazala kako se druži s prijateljima. 

- Skupljam zalaske sunca i uspomene! Radni naziv fotke ima li netko veći komad lubenice?! Muž: E pa nećeš se valjda slikati s kriškom lubenice? Isto ja: Ne, neću! - napisala je Snježana uz fotografije koje su skupile nekoliko stotina lajkova. 

 

Schillinger se nedavno pohvalila novim automobilom čija se vrijednost procjenjuje na 190 tisuća eura. Radi se o zelenom Porscheu pored koje je Snježana pozirala te poručila 'da je ovime njezin san postao stvarnost'.

VEZANI ČLANCI:

-  Malo smo se i slikali što ćeš nisam mogla “zdurati”, a tko će ako #prvamačkagrada neće eee koja je to moćna, snažna, ljepota od auta, pure art! Ubit ću s fotkama tako da me blokirajte odmah - dodala je Snježana uz fotografije na kojima je pozirala uz automobil te tako istaknula da ne može sakriti svoje uzbuđenje. 

VIDEO Pogledajte kako su poznati domaći glumci izgledali prije 18 godina na snimanju serije 'Bumerang'

1/31

U komentarima su joj mnogi pratitelji uputili čestitke. "Top", "Super ti pristaje", "Super je boja", pisali su. 
Inače, Snježana je u braku s Franzom Schillingerom od 2021. godine. Par se zaručio na Maldivima, a u brak su uplovili na Kornatima. 

VIDEO Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu sam noć probdjela plačući, pisalo je rizik prijetećeg pobačaja'

Komentara 5

ZA
zagabria5
20:07 12.07.2023.

A pašu si jbg, iako je gos. Šchiling vjerojatno počesto iziritiran ponašanjem. To je život dobiješ u paketu

LO
Lojzek1967
19:42 12.07.2023.

Ta zna zašto ju ima...

Avatar rubinet
rubinet
22:38 12.07.2023.

Rado čitam vijesti o Schneewittchen Schillinger.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije