Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala atmosferu

Snježana Schillinger sa suprugom i sinom partija na Pagu: 'Mama odvela djecu na Zrće'

Foto: instagram
1/18
18.07.2023.
u 20:00

Komentari pod fotografijama bili su puni pohvala za izgled i energiju koju poduzetnica ima

Poduzetnica i vlasnica modnog brenda Duchess, Snježana Schillinger (51) sa suprugom Franzom i sinom Dinom uživa na Pagu, a prijatelje i obitelj odvela je i na Zrće. Kako se zabavljaju, što piju i jedu, pokazala je i pratiteljima na društvenim mrežama. 

"Mama odvela djecu na Zrće! Biti na Pagu i ne otići na Zrće? Isto ti je k‘o poć‘ u Rim i ne vidjeti Papu!", napisala je pored fotografija na kojima je vidljivo koliko uživaju na bazenima u popularnom klubu Papaya. 

Poduzetnica je imala na sebi crni badić i bež čipkastu suknju preko njega, a ponovno je pokazala svoju zavidnu figuru. Njezin suprug, Franz Schillinger, pratio ju je u bijeloj lanenoj košulji i hlačama.

Komentari pod fotografijama bili su puni pohvala za izgled i energiju koju poduzetnica ima unatoč godinama. 

Inače, sin Dino je njezin miljenik iz prvog braka sa Zoranom, dok je drugi brak s Mihaelom Galekovićem završio 2014. godine.

Schillinger se nedavno pohvalila novim automobilom čija se vrijednost procjenjuje na 190 tisuća eura. Radi se o zelenom Porscheu pored koje je Snježana pozirala te poručila 'da je ovime njezin san postao stvarnost'.

-  Malo smo se i slikali što ćeš nisam mogla “zdurati”, a tko će ako #prvamačkagrada neće eee koja je to moćna, snažna, ljepota od auta, pure art! Ubit ću s fotkama tako da me blokirajte odmah - dodala je Snježana uz fotografije na kojima je pozirala uz automobil te tako istaknula da ne može sakriti svoje uzbuđenje. 

VIDEO Šerbedžija dobio 'škakljivo' pitanje o Tomu Cruiseu, pa otkrio nepoznat detalj o Nemogućoj misiji

Komentara 3

AN
AnimaTor
21:47 18.07.2023.

"Madame" No:1 u Gradu Zagrebu.

Avatar doog_kool
doog_kool
20:54 18.07.2023.

Što jest jest,mora joj se priznati da je u svojoj branši vrlo uspješna i poduzetna...

Avatar Behemot
Behemot
14:19 19.07.2023.

Ha ha, plaćeni članak :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije