Velika čast

Kolumbijska ljepotica dobila svoju zvijezdu slavnih!

sofia vergara
Foto: Press Association/Pixsell
1/10
08.05.2015.
u 08:19

Slavna glumica blistala je od sreće na dodjeli koja se održala u Los Angelesu, a podršku su joj pružili 23-godišnji sin Manolo i zaručnik Joe Manganiello.

Staza slavnih bogatija je za još jednu zvijezdu. Glumica Sofia Vergara svoju zvijezdu dobila je nakon što je serija 'Moderna obitelj', u kojoj Sophia glumi, osvojila Emmy za najbolju humorističnu seriju.

Sophia se na ceremoniji pojavila u elegantnoj zlatnoj haljini baš kao što priliči pravim zvijezdama.

Slavna glumica blistala je od sreće na dodjeli koja se održala u Los Angelesu, a podršku svojoj predivnoj zaručnici pružio je i Joe Manganiello.

Osim njega na ceremoniju je stigao i Sophijin sin iz prvog braka, 23-godišnji Manolo, ali i njeni kolege iz serije 'Moderna obitelj' Julie Bowen, Ed O'Neill i Eric Stonestreet.

-Velika je čast dobiti ovakvo priznanje- napisala je glumica na svojoj web stranici.

Predivna Kolumbijka postala je 2551. osoba na stazi slavnih u Hollywoodu, a njena zvijezda smještena je u blizini O'Neilla koji u seriji igra njenog supruga.

>>Sofiju Vergaru tužio bivši dečko jer želi djecu s njom!

>>Sofia Vergara i Jennifer Aniston zablistale u haljinama dubokog dekoltea

Komentara 1

Avatar comparator
comparator
18:11 08.05.2015.

Ima još nade za nas! Njoj je to već drugi brak a ja sam tek u prvom. Hura !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije