Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladolika ljepotica

Sofija Vergara nije imala osobnu i zato nije mogla ući u noćni klub

sofia
Pixsell
25.04.2012.
u 19:10

Zaštitari su mislili da je 39-godišnja glumica maloljetna, a kako nije imala osobnu iskaznicu, nije im mogla dokazati da su u krivu

Na ulazu u noćni klub u Dream Midtown hotelu zaštitari su glumici Sofiji Vergari (39) rekli da ne može ući. Ona ih je u čudu gledala i pitala zašto ne smije ući u klub, na što su joj zaštitari odgovorili kako nisu sigurni je li punoljetna, a kako nema osobnu iskaznicu kojom bi potvrdila da ima dovoljno godina za ulazak u klub, ne smiju je pustiti unutra.

Njeni prijatelji pokušali su objasniti da je ona glumica Sofija Vergara i da je moraju pustiti unutra. Polaskana komplimentom na račun svojih godina, Vergara je odlučila ne dizati veliku buku oko svega i svoje društvo odvela u drugi klub gdje su se zabavljali do jutra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije