Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostavio bez teksta

Šok i nevjerica pred kraj: Radoslav kleknuo i zaprosio djevojku drugog farmera

Foto: RTL
1/7
06.12.2023.
u 14:00

Došlo je vrijeme za završno okupljanje svih kandidata sezone, sabiranje dojmova i otkrivanje svih tajni.

Nakon sezone prepune obrata, svađa, ljubavi, dobre zabave i smijeha, došlo je vrijeme za završno okupljanje svih kandidata sezone, sabiranje dojmova i otkrivanje svih tajni. Dame će se, kao i svaki put dosad, za šetnju crvenim tepihom posebno urediti, a neke će biti prilično samouvjerene.

''Kad je crveni tepih tu i kad je Ante tu, moram zadnji put ispucati svaku šansu da mu bude žao što me tako satrao u Beogradu i rekao 'ne''', Klara Perko će poručiti. ''Uopće se ne veselim družiti s njima, Bože sačuvaj'', poručila će Tihana, jedna od Ivanovih cura.

VEZANI ČLANCI

Anita Martinović okupit će uzvanike i pozdraviti sve farmere, a neće trebati dugo da se otkriju prve tajne s farmi.

Neki farmeri svojim damama po dolasku neće pružiti ni ruku, neki će kazati kako nisu trebali ni doći, a jedan će farmer svoj stolac premjestiti za susjedni stol kako ne bi morao sjediti sa svojim kandidatkinjama.

Ksenija će stati u Mijinu obranu i otkriti važan detalj s njegovog imanja, a Vesna neće propustiti priliku da se još malo obračuna sa Samantom i Gabrijelom.

No sve će bez teksta, kao i mnogo puta ove sezone, ostaviti Radoslav Biskupović, koji će se nakon priloga sa svoje farme s buketom cvijeća uputiti do stola tuđeg farmera i zaručiti jednu od njegovih kandidatkinja.

''Dogodila se ljubav'', kazat će ponosno Rade i poljubiti svoju zaručnicu, dok ostali neće moći sakriti šok i nevjericu.

Tko je njegova odabranica i kakve tajne će izaći na površinu, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u, u prvom dijelu završnog okupljanja u 'Ljubav je na selu'.

VIDEO Ivica Todorić i Miroslav Škoro pjevaju "Sude mi"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije