Bio nevjeran?

Šok: Jay-Z zavodio repericu Liv prije svadbe s Beyonce?

Beyonce fotke (1)
Tumblr
06.08.2013.
u 22:56

Reperica i manekeka Liv za RadarOnline.com izjavila je kako je Jaya upoznala 2008. godine u Miamiju tijekom snimanja reklame, a malo prije njegovog vjenčanja s Beyonce.

Nije dugo trebalo da se oglasi navodna ljubavnica Jay-Z-ija. Reperica i manekeka Liv za RadarOnline.com izjavila je kako je Jaya upoznala 2008. godine u Miamiju tijekom snimanja reklame, a malo prije njegovog vjenčanja s Beyonce. - Na setu sam se družila sa svojom sestrom kad je on sjeo kraj mene. Pomaknuo je svoju stolicu do moje i ponašao se kao pravi gospodin, izjavila je Liv te dodala kako se tada jako povezala s reperom.

Ubrzo je Jay-Z poslao svog tjelohranitelja po broj fatalne reperice. - Odmah sam pomislila da to nije dobro. Prvo, potpuno je nezrelo bilo od njega poslati tjelohranitelja po moj broj, a kao drugo, ja nisam takva djevojka - ispričala je Liv te dodala kako ne bi to mogla napraviti Beyonce. Dodala je da se nadala s Jay-Z-ijem raditi na svojoj glazbi, no to se nikad nij dogodilo. - Stvarno smo se povezali, nismo uopće o poslu pričali. No, tada sam prihvatila kako je to tako i pomirila se s time. Nekoliko mjeseci poslije, povovno je na Miamiju srela Jay-Z-ija. Bio je u društvu Solange, a s njim se kratkom susrela na hodniku.

- Govorio je kako tog puta obavezno moramo razmijeniti brojeve. To je bio kratak razgovor za vrijeme kojeg je Solange prošla pored nas i popratila nas sumnjičavim pogledom. Ali, ja zbilja s njim nisam ništa pokušavala. ad sam mu dala svoj broj i uzela njegove podatke. Poslala sam mu e-mail o svojoj glazbi, ali odgovor nikad nisam dobila. Na kraju u kontaktu nikad nismo ostali, ali smo zbilja 'kliknuli', zaključila je reperica svoju priču. U njezine izjave rijetko tko vjeruje budući da su Jay-Z i Beyonce poznati kao jako zaljubljen par koji rijetko prate afere.

>>Prepoznajete li ovu divu u mlađim danima?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije