Komadić raja

Sonja Kovač pohvalila se kako je uredila vrt: To je velika investicija, ali isplatilo se

Foto: Youtube screenshot
1/7
05.11.2021.
u 18:24

Na svom YouTube kanali i Instagramu pokazala je kako je vrt izgledao prije i kako izgleda nakon što ga je uredila.

Blogerica i influencerica Sonja Kovač početkom ove godine s dečkom Goranom Mandićem kupila je stan koji su pomno uređivali i pazili su na svaki detalj, a sada je na red došao i veliki vrt koji se nalazi ispred stana. Na svom YouTube kanali i Instagramu pokazala je kako je vrt izgledao prije i kako izgleda nakon što ga je uredila.

- Jedan veliki smile za naš novi vrt! Radovi su napokon gotovi i u fotkicama možete vidjeti kako je sve ispalo! Baš me zanima kako vam se sviđa? Vrt je velika investicija ali isplati se imati lijepo uređeni komadić raja! Kako će tek biti predivan na proljeće kada biljčice narastu i propupaju! Mi smo svoje nabavili u @flora.vrtnicentar pa ako planirate vrt obavezno pogledajte što sve imaju! Ako vas zanima više o vrtu kao i snimke prije i poslije, pogledajte sve u najnovijem videu na mom YouTube kanalu! - napisala je Sonja na Instagramu i podijelila nekoliko fotografija svog uređenog vrta.

Rekla je kako jedva čeka proljeće da biljke koje je zasadila procvjetaju i narastu i tada će kupiti i namještaj koji će koristiti u vrtu, ali zadovoljna je kako je vrt uređen jer je sada funkcionalan i puno ljepše izgleda. Stan koji je Sonja kupila ima 130 kvadrata i ima dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu, garderobu, dvije terase, dvije kupaonice, dvorište te radnu sobu koja služi kao i gostinjska soba.

VIDEO Ivana Mišerić podijelila internet zbog salame!

 

Ključne riječi

Komentara 2

VO
Volimrukomet
19:10 05.11.2021.

Poseban dok je na stranici VL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije