seks u parku

Specijalci čuvali Cameron Diaz dok je snimala scenu seksa

cameron
Pixsell
14.09.2012.
u 11:01

– Sve je nalikovalo na vojnu operaciju. Producenti su mislili na sve kako bi spriječili eventualne uljeze da vide što se događa na setu – rekao je izvor za The Sun. U novom filmu Diaz se također nađe u krevetu s gepardom.

Cameron Diaz pobrinula se da snimanje scene seksa u koju su upustila s Javierom Bardemom u filmu "The Counselor" bude dobro zaštićeno od očiju javnosti. Specijalci sa psima bili su postavljeni po cijelom igralištu za golf Stoke Park u Buckinghamshireu u kojem su Cameron i Javier vodili ljubav na haubi žutog Ferrarija.

Specijalci su vrući par čuvali čak i iz drveća kako bi bili potpuno sigurni da ih prolaznici neće vidjeti.

– Sve je nalikovalo na vojnu operaciju. Producenti su mislili na sve kako bi spriječili eventualne uljeze da vide što se događa na setu – rekao je izvor za The Sun.

U novom filmu Diaz se također nađe u krevetu s gepardom. Njen lik, naime, ima veliku mačku za kućnog ljubimca pa je plavokosa glumica morala ukrotiti geparda.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar gadogadni
gadogadni
11:10 14.09.2012.

dobro je da geprad ne pozna delfina koji je napao onu babu na bazenu...

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:35 14.09.2012.

Hm Te plavuše stvarno su skrenule. S gepardom!

SI
silversurfer22
13:00 14.09.2012.

..taraba...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije