Loše jelo

Špiček je bio jako razočaran jelom i natjecateljskom paru je dao jedinicu

Foto: RTL
1/4
26.09.2017.
u 14:43

Novi se izazov zove 'yin i yang' i žiri je natjecateljima napunio košare vrlo odvažnim namirnicama. Kandidati ovaj put ne kuhaju prema receptima, već će 'iz glave' osmisliti,

Drugog dana kuhanja jela za odvažne žiri showa 'Tri, dva, jedan –kuhaj!' natjecateljima je pripremio nove izazove i zamke kojima testiraju kulinarsko znanje kuhara amatera.

Jedan će par pokleknuti pod tolikim pritiskom i pripremiti jelo za prvu ovosezonsku jedinicu!

Novi se izazov zove 'yin i yang' stoga je žiri u utorak navečer natjecateljima napunio košare vrlo odvažnim namirnicama. Kandidati ovaj put ne kuhaju prema receptima, već će 'iz glave' osmisliti, unutar 75 minuta pripremiti i pred žiri donijeti toplo predjelo i glavno jelo.

Tako će Bada i Toca u svojoj košari pronaći zeca i jestive maćuhice, Martina i Naima imaju lososa i ananas, Đurđica i Matea vrlo moćan odrezak, dok će se pivo skrivati kod Tihane i Nikole. Najveći misterij oko podrijetla namirnice bit će kod Ante i Antonija, koji od samog početka nisu sigurni što su dobili u košari.

„Iskreno, ne znamo koje smo meso dobili u zadatak. Kod kuće sam već vidio kako se priprema divljač pa sam siguran da smo dobili divljač. Samo je pitanje koju!“, kaže Anto koji dvoumi je li u njegovim rukama divlja svinja, jelen ili divokoza. No, nesigurne momke dodatno će zbuniti, za smicalice uvijek spreman, Tomislav Špiček.

„Di ste, lovci! Čujem da ne znate kaj spremate? Pa, dobili ste muflona!“, kazat će Tomek Slavoncima i svojom smicalicom dobro nasmijati kolegu kuhara i suca Matu Jankovića.

Međutim, jednim natjecateljima neće biti do smijeha kada im upravo Tomek, prilikom ocjenjivanja njihovih odvažnih jela, 'okrene' jedinicu na kuhači! Koji će natjecateljski par biti zapamćen kao dobitnik prvog ovosezonskog 'kolca', i što zapravo pripremaju Anto i Antonio, doznat ćemo večeras, u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21 sat na RTL-u!

Komentara 4

DU
Deleted user
15:24 26.09.2017.

spicek bi bio dobar za pomocnog kuhara u nekoj radnickoj menzi.....

UU
uhljeb u holdingu
15:06 26.09.2017.

ha ha ha....špiček

OB
ObrenM
15:56 26.09.2017.

Treba biti mazohist za probati 50% od ovih "splacina".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije