Kontroverzna Olja

Splitska vampirica otkrila okvirni iznos honorara: Ne idem u srpski reality kako bi izbjegla suđenje

Finalna večer 61. Splitskog festivala
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
19.08.2021.
u 21:30

Olja Einfalt 6. rujna postaje sudionica reality showa "Zadruga".

Olja Einfalt, splitska umjetnica i vlasnica trgovine odjećom postala je popularna nakon što se pojavila u RTL-ovoj "Večeri za 5" a poslije i u showu "Ljubav je na selu". Splitska vampirica, kako voli sebe zvati, 6. rujna će ući u srpski reality show "Zadruga" i Olja je jako zadovoljna uvjetima ugovora koji je potpisala kao i honorarom.

- Ne mogu vam, nažalost, kazati točno koliko iznosi honorar, ali recimo da taj iznos na mjesečnoj bazi sadrži šest do sedam prosječnih plaća u Hrvatskoj - rekla je za Slobodnu Dalmaciju. Olja negira šuškanja kako se u show prijavila da izbjegne suđenje na Županijskom sudu za pronevjeru milijunskog iznosa. Podsjetimo, zajedno s pokojnim suprugom Markom Mihovilovićem, za kojeg je postupak obustavljen nakon smrti, bila je vlasnica nekad popularnog lanca dućana Skandal, a sumnjiči ih se za gospodarske malverzacije u iznosu od 17,5 milijuna kuna. 

- Ma kakvo izbjegavanje suđenja. To nema veze s istinom. Dapače, produkcija Pinka dovest će me u rujnu iz Beograda u Split da prisustvujem novom ročištu. Idem kako bih spasila stan koji je moj pokojni suprug Marko založio. Naime, kada je naš biznis počeo propadati, on je založio stan svoje majke koji je sada pod ovrhom- iskrena je bila Olja. Nedavno je rekla kako ulazak u Zadrugu vidi i kao dobru priliku da na balkanskom tržištu predstavi svoj umjetnički rad i nakit koji izrađuje i spremna je na sve izazove koji je čekaju.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije