na Instagramu

Šprajc pokazao kakvu je odjevnu kombinaciju izabrao. Pratitelji: 'Večeras na posao u cirkus?'

Foto: RTL
1/8
19.10.2021.
u 18:27

Naime, odjenuo je sportsku jaknu a ispod nje košulju i kravatu. "Kako uskladiti košulju, kravatu i sportsku jaknu? Eto tako, nikako" napisao je Zoran uz fotografiju koju je lajkalo gotovo dvije tisuće pratitelja.

Urednik i voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj je pokazao odjevnu kombinaciju koju je odabrao. Naime, odjenuo je sportsku jaknu a ispod nje košulju i kravatu. 

"Kako uskladiti košulju, kravatu i sportsku jaknu? Eto tako, nikako" napisao je Zoran uz fotografiju koju je lajkalo gotovo dvije tisuće pratitelja. 

Naravno, neki su kombinaciju odmah požurili i prokomentirati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

 

"Ovo ti je baš koma, ti si za finije nijanse", "Ako se ugodno osjećate u tome, to je najbitnije", "Zaštitar look", "Vi ste gospodin, kako god vas čovjek vidi", "Sportska elegancija", "Meni je ovo dosta elegantno", "Večeras na posao u cirkus?",  "Poput mladića", pisali su mu. 

Inače, Šprajc se nedavno obračunao s hejterom koji mu je poručio da je antipatičan. 

"Koga ti zanimaš... ti i tvoje guzičarenje... antipatično si naporan, iskompleksiran i dosadan...željan 'pažnje' i publiciteta. Ovo pišem jer mi je pun klinac onih morona koji svoje kilave uratke o 'praćenju celebrityja' uguravaju u sve moguće i nemoguće portale... gori si i od one koja bi i dalje 'iskakala iz paštete'...al' više ne može, pa k*** po Twitteru", poručio mu je jedan od hejtera.  Nije dugo trebalo da stigne i Šprajcov odgovor. "Hvala lijepa, vidim da vaše zanimanje i dalje imam, a to je najvažnije", odgovorio mu je Šprajc i oduševio mnoge. "Ha-ha-ha, dao si mu volej u ne baš zdrav mozak", nadovezao se još jedan komentator.

VIDEO Sanja Doležal otkrila je li joj draža Košulja plava ili Za dobra stara vremena: "Mlađoj sebi bih poručila da ne sluša savjete!"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije