ČESTITKE

Sretna vijest za mladu plus size manekenku! Postala je mama i rodila kod kuće

Foto: Youtube screenshot
1/5
22.04.2020.
u 19:49

Manekenki Iskri Lawrence pristižu čestitke sa svih strana.

Iskra Lawrence, proslavljena manekenka, objavila je na Instagramu kako su ona i njezin dečko Phillip Payne jučer postali ponosni roditelji. 

- Beba P je stigla, a ja i tata Philip Payne uzimamo vrijeme za sebe da se divimo našoj tročlanoj obitelji - opisala je uz fotografiju na kojoj još trudna pozira u bijeloj haljini.

1/6

- Kad budem spremna podijeliti ću s vama više informacije o mom porodu kod kuće i ovo malom biću kojeg volimo neizmjerno - dodala je iskra ne otkrivajući spol djeteta jer, kako smatra, to nije infromacija od javne važnosti te da biološki spol djeteta možda ne bude tko "njezino dijete želi biti".

Britanka je oprezna oko informacija koje objavljuje na društvenim mrežama.

Mlađe je slađe! U to su se uvjerile i ove dame svjetskog i domaćeg showbiza.

- Bit će veliki zadatak shvatiti koliko želimo podijeliti s milijunima ljudi jer smo Payne i ja doživjeli prijetnje smrću i mržnju - spomenula je u objavi dodajući da je nastrojena poprilično zaštitnički prema djetetu te da ga ne žele izložiti nečemu što nije uopće njegov izbor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije