Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
desingerica

Srpska zvijezda pokazala ozljede na glavi s nastupa u Hrvatskoj: 'Ja stvarno ne znam što radim'

Beograd:  Nastup Dragomira Despića - Desingerica i Luke Bijelovića - Pljugice na splavu Hot Mess
Foto: M. M./ATAimages/PIXSELL
1/8
12.12.2023.
u 11:56

Desingerica je zadobio ogrebotinu na nedavnom nastupu u Hrvatskoj. U videu je izjavio i da nije siguran kako je došlo do ogrebotine tijekom nastupa.

Nastup srpskog glazbenika Dragomira Despića (30) koji nastupa pod umjetničkim imenom Desingerica u Opatiji prošlog vikenda mnoge je uzrujao. Naime, na društvenim mrežama osvanule su snimke s njegova nastupa, a Opatijci su izrazili nezadovoljstvo njegovim gostovanjem. Na objavljenim snimkama Despić je svojim "trap" hitovima koji osvajaju YouTube trending raspametio mladež koja je došla na nastup. Na snimkama se vidi i kaotična atmosfera koja je mnoge uznemirila, a iznenadio ih je i unikatan način na koji je Despić ostvarivao kontakt s publikom. Naime, glazbenik je svojom cipelom lupao publiku po glavi i rukama, odnosno one koji su se nalazili u prvim redovima, a oni su ga podržavali i gurali se što bliže pozornici. 

Nakon ovoga oglasio se i glazbenik. Desingerica se javio na TikToku i to videom. Objasnio je što mu se dogodilo na nastupu i pokazao ozljede na glavi. Zadobio je ogrebotinu na nedavnom nastupu u Hrvatskoj. U videu je izjavio i da nije siguran kako je došlo do ogrebotine tijekom nastupa.

– Ja stvarno ne znam, bajo, što radim s glavom na nastupima kad dođe do ovoga. Puknut će ti glava, Dragomire, smiri se! – poručio je sam sebi u videu.

 

@dragomirdespic_design

 

♬ original sound - DragomirDespic_design

Inače, Despić je u godinu dana, koliko je na sceni, zabilježio značajan uspjeh. Glazbenu karijeru započeo je 2022. godine, kada je s Lukom Bijelovićem, poznatijim kao Pljugica, objavio prvi singl "Kucci Kucci". Slavu su postigli nakon što su pridobili pažnju publike i medija kad su za potrebe snimanja spota zaustavili promet na autocesti. Uspjesi su se nastavili nizati nakon što je tijekom ljeta 2022. ovaj dvojac objavio pjesmu "Pistacc", a potom je u rujnu izašla pjesma "Balkanacc" koja predstavlja spoj rapa i turbo-folka. Do kraja godine uslijedile su pjesme "Tuckavacc" i "Praccka", a početkom 2023. su objavili duete "Ficcni" i "Novacc". Krajem lipnja 2023. nastupao je na Belgrade Music Week festivalu na beogradskom Ušću pred nekoliko desetaka tisuća ljudi. Trenutačno top-listama vlada njegova najnovija pjesma "Ccokolada", a u tijeku je turneja Hrvatskom.

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila koje dvije pjevačice se nisu odazvale njezinu pozivu na gostovanje u Areni

Komentara 1

Avatar Behemot
Behemot
12:21 12.12.2023.

Da danas sviraju "Rokeri s Moravu" bi bili veliki hit, a nekada su bili izvor sprdnje. Koliko se hrvatsko društvo degradiralo i poprimitivilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije