nisu ravnodušni

Srpski mediji o plasmanu Konstrakte: Ostvarilo se 'crnogorsko proročanstvo'

Live Music Show - Eurovision Song Contest 2022 Second SemiFinal
Foto: Nderim Kaceli / ipa-agency.net
1/11
15.05.2022.
u 14:18

Kurir s druge strane piše da je peto mjesto odličan plasman, štoviše najbolji otkad je Željko Joksimović na tom natjecanju odvojio treće mjesto 2012. godine.

Vladana Vučinić, predstavnica Crne Gore, prije nekoliko dana kazala je kako bi Srbija sigurno pobijedila u Torinu da politička situacija nije ovakva, aludirajući pritom na rusku invaziju na Ukrajinu. 

Mnogi srpski mediji su se danas prisjetili upravo te izjave prozvaši je 'crnogorskim proročanstvom'.

 "Ukrajina je imala dobru pjesmu, ali bez simpatija zbog ruske agresije na tu zemlju nema šanse da bi dobila toliko glasova publike. S druge strane, Konstraktu su pokopali članovi žirija. Od 23 europske zemlje, nije dobila ni bod od žirija, što je očigledno posljedica medijske kampanje kojoj je Srbija bila izložena u Europi jer se nije pridružila sankcijama Rusiji",pisao je danas Blic. 

Kurir s druge strane piše da je peto mjesto odličan plasman, štoviše najbolji otkad je Željko Joksimović na tom natjecanju odvojio treće mjesto 2012. godine. 

Inače, predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta stigla je u Beograd i progovorila o dojmovima nakon Eurovizije.  Ana je kazala kako je osjetila najveću podršku susjeda. 

- Osjetila sam najveću podršku od naših susjeda. Za publiku ne znam, dobili smo ukupan broj. Od žirija smo od Hrvatske i Crne Gore dobili 12, lijepo. Iznenađenje je i 5 od Irske. Mislim da smo dobro prošli - kazala je za srpske medije, te je otkrila da je u polufinalu imala tremu.  - Jesam, imala sam, mislim da se to i vidjelo. Kada sam sjela na onu stolicu srce mi je malo jače kucalo nego što treba i drugačiji je potpuno zvuk, pa kad sam čula sebe u malom mozgu, malo sam se zbunila, ali sam se snašla kasnije. 

Našalila se i da su joj daljnji planovi da bude nevidljiva.  - Umjetnica planira biti nevidljiva. Stupa na snagu projekt "umjetnica je nevidljiva". Nestat ćemo na neko vrijeme, da se saberemo i posvetimo drugim stvarima.

Podsjetimo, ukrajinska grupa Kalush Orchestra opravdala je ulogu favorita i uvjerljivo pobijedila na ovogodišnjem izdanju Pjesme Eurovizije, osvojivši 631 bod.  Drugo mjesto osvojila je Velika Britanija, treća je Španjolska, četvrta Švedska, a peta Srbija!  Za pobjedu na Eurosongu natjecalo se 20 zemalja koje su svoj nastup izborile u poluzavršnicama, zatim zemlja domaćin, Italija, koja je to osigurala pobjedom na Eurosongu 2021., kao i još četiri zemlje izravne finalistice: Ujedinjeno Kraljevstvo, Francuska, Njemačka i Španjolska. 

VIDEO Mia Dimšić nakon nastupa: 'Ponosna sam na svoj tim'

 

Ključne riječi

Komentara 5

KO
kopija35
15:07 15.05.2022.

Pa onda još jedan članak o ovoj srpskoj vaginalnoj kontrakciji

Avatar Asterix
Asterix
15:07 15.05.2022.

Gdje se gasite?

Avatar Pastuh
Pastuh
21:41 15.05.2022.

Opet se"ceo svet"urotio protiv "božijeg naroda".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije