Eurovizija

Konstrakta mahala s tabletićem! Srpski stručni žiri Baby Lasagni dodijelio 12 bodova

Foto: Screenshot
1/3
12.05.2024.
u 00:37

Najviše, 12 bodova dali su našem Baby Lasagni, a bodova je čitala Konstrakta koja je ove vijesti priopćila mašući s tabletićem

Eurovizijski pobjednik bira se pomoću glasova publike i bodova žirija, a ovako je glasao žiri iz Srbije. Najviše, 12 bodova dali su našem Baby Lasagni, a bodova je čitala Konstrakta koja je ove vijesti priopćila mašući s tabletićem. Srbi su 10 bodova dali Švicarskoj, osam Francuskoj, sedam Litvi, šest Italiji, pet Švedskoj, četiri Ujedinjenom Kraljevstvu, tri Grčkoj, dva Irskoj i jedan bod Ukrajini. 

Foto: Screenshot

1/7

Komentara 8

Avatar sablast
sablast
01:17 12.05.2024.

Vaš predstavnik (Hrvatske) je imao sasvim pristojan nastup, ali kada sam video ovog, ovu, ovo... ili šta god već bilo, znao sam da vaš momak nema apsolutno nikakve šanse da pobedi. I kada malo bolje čovek pogleda ispade da je Lazanju pobedilo, ili pobedila...kako god nekakva spodoba i nakaza odeven u žensku suknjicu sa belim najlonkama na nogama, ispada poražavajuće?!! NEEEE... on je moralni pobednik, i što se nas u Srbiji tiče on je pobednik ove nakardne i skrnave gizičarske manifestacije, a ne ono...čudo!!!

Avatar Leonn
Leonn
01:13 12.05.2024.

Srbiji svaka čast, pravi ste posteni susjedi.

CB
cro.bos.
00:54 12.05.2024.

Hrvatska je prva od normalni, ovi drugi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije