Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kralj ljubavi

Stankica o prekidu sa Savršenim: Njemu se moj prijedlog očito nije dovoljno svidio pa je završilo tako

Foto: Instagram
1/7
13.01.2024.
u 17:00

Stankica Stojanović i Toni Šćulac upoznali su se zahvaljujući showu "Gospodin savršeni" ali na kraju njihova veza nije opstala

Stankica Stojanović (39), bivša djevojka Gospodina Savršenog Tonija Šćulca svog bivšeg partnera više ne prati na društvenim mrežama i više nisu u kontaktu, a sada Stankica kaže je ona imala najbolju namjeru da ostanu u prijateljskim odnosima. 
- Ja sam ponudila prijateljski odnos, njemu se moj prijedlog očito nije dovoljno svidio pa je završilo tako. Nakon tog sam zaključila da je bolje za mene da se udaljim jer mi je tako lakše - ispričala je u razgovoru za Story. Nedavno je Stankica objavila na društvenim mrežama oglas kako je u potrazi za osobnim asistentom i objavila je oglas u kojem je navela i nekoliko potrebnih vještina koje zahtjeva kod svog zaposlenika.

- Poznavanje i razumijevanje digitalnog marketinga, pismenost, proaktivnost, posvećenost detaljima, kreativnost, montaža video sadržaja, engleski jezik na komunikacijskom nivou, osjećaj za modu. Ako ste se pronašli u navedenom, živite u Banja Luci, imate do 30 godina i mogućnost za fleksibilno radno vrijeme - svoje motivacijsko pismo, Instagram profil i životopis pošaljite na moj email. Samo mailovi koji sadrže sve navedeno će doći u obzir. Prijave traju do 10. siječnja - navela je Stankica. Objasnila je sada i kako je došla na ideju da angažira asistenta. 

VEZANI ČLANCI

 

 

 

 

- Samo oni koji se bave kreativnim radom znaju koliko to može biti iscrpljujuće na svakodnevnom nivou. Potreban mi je netko s kim ću se nadopunjavati, razumjeti i kome su društvene mreže, kao i moda, prirodna stvar. Kad se kaže riječ asistent vjerujem da mnogi ljudi zamišljaju nekog tko će raditi neke dosadne tehničke poslove, ali u mom slučaju je to puno interesantnije. Neophodno je da je osoba iz Banja Luke i da ima mogućnost za fleksibilno radno vrijeme zbog zajedničkih putovanja - ispričala je u razgovoru. 

Podsjetimo, njezin bivši dečko, Splićanin Toni Šćulac ekskluzivno je za Večernji list progovorio o njihovu prekidu.

- Jedine detalje koje želim reći vezano za prekid sa Stankicom jest da je istina da smo prekinuli našu vezu i da nismo više zajedno. O toj ženi mislim sve najbolje i nema nikakve zle krvi između nas. Svjestan sam toga da smo bili javni par zato što smo se upoznali u reality showu 'Gospodin Savršeni'. Isto tako sam svjestan dok smo bili zajedno da smo dijelili detalje i lijepe trenutke iz privatnog života s javnosti. No svjestan sam i toga da sam rekao nakon što završim s realityjem da me ne zanima svijet showbiznisa i da ne planiram dalje dijeliti svoju privatnost. Ja sam jedan običan momak i profesor na fakultetu koji je vidio svijet showbiznisa i bilo mi je to sve zanimljivo, ali mene to osobno više ne privlači. Ne želim iznositi detalje prekida kada smo i zašto okončali našu vezu. Odlučio sam i to da svoj ljubavni život više ne planiram dijeliti s javnosti – kazao nam je 32-godišnji Toni koji je napomenuo kako nije moguće da ostane u prijateljskom odnosu sa sedam godina starijom Stankicom. Nakon našeg razgovora s Tonijem, Stankica ga je pomaknula s Instagrama te ga više ne prati, a dok Splićanin i dalje prati bivšu djevojku. 

VIDEO Lejla Filipović otkrila tajnu sretnog braka s Tarikom: 'Puno je tu rada'

 

Komentara 5

Avatar lola lola
lola lola
01:18 14.01.2024.

Zasto bi osoba s p poznavanjem digitalnog marketinga itd zivjela u Banja Luci I tracila zivot I vrijeme za neku sitnu lovu? Takvi idu van ili barem u Zagreb gdje se odvija neki biznis na visoj razini.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
01:26 14.01.2024.

Starije znaju tempo...

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
20:17 13.01.2024.

Šta će mu ta stara baba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije