nedjeljom u 2

Stanković najavio da mu stiže Rojs pa otkrio kako je general dobio nadimak: 'Ma bili mi mali, igrali lopte...'

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/6
04.05.2022.
u 13:59

Stanković je na službenoj Facebook stranici emisije objavio inicijale LJ.Ć.R., a mnogi su odmah počeli pisati da je riječ o generalu i političaru Ljubi Ćesiću Rojsu.Da su bili u pravu Stanković je potvrdio i novom objavom na Facebooku.

Aleksandar Stanković (52), voditelj i urednik emisije 'Nedjeljom u 2', jučer je zaintrigirao brojne pratitelje najavom gosta koji mu stiže ove nedjelje. Stanković je na službenoj Facebook stranici emisije objavio inicijale LJ.Ć.R., a mnogi su odmah počeli pisati da je riječ o generalu i političaru Ljubi Ćesiću Rojsu.

Da su bili u pravu Stanković je potvrdio i novom objavom na Facebooku. Naime, HRT-ov voditelj objavio je šalu na račun generala i aludirao na brojne provale kojima je njegov ovotjedni gost nasmijavao javnost. 

Stanković je objavio vic u kojem general otkriva kako je dobio nadimak. Na upit: 'Generale, kako ste dobili nadimak Rojs?', on odgovara: “Ma bili mi mali, igrali lopte i oni stalno viču: ‘Dodaj, Ljubo, dodaj, Ljubo’ pa tako ostalo ‘Rojs’.”

I ispod ove objave odmah su se zaredali komentari.  "Teško je zaključiti, ali je barem nejasno", "Možda što sam Bosanac, al’ ne kontam.. ", "Je je, baš ima smisla,potpuno jasno kao što je i on…","Aco, daj ga pitaj da nabroji tri profesora s fakulteta gdje je diplomirao. To si ga već pitao kad je gostovao kod tebe, znam da mi je srce skoro puklo od smijeha. Odgovorio ti je: ‘A, bogati, tko bi se sad to sićo…", samo su neki od komentara.

VIDEO Objavljene snimke s vjenčanja Marka Livaje i Iris Rajčić

Komentara 13

VA
vadis1
15:06 04.05.2022.

Nije mala sala od vozaca busa do generala. Ovdje ima puno zavidnih. To je kao abraka-dabra i postanes general.

BA
barbaizamerike
15:20 04.05.2022.

Aco mi znamo da ti ovo citajs pa te molimo da Rojsa pitas gdje je u JNA sluzio vojsku i kakvu je obuku prosao i jeli on kao vozac busa na medunarodnoj liniji bio. vazna osoba od drzavnog povjerenja u u borbi protiv svercera i mogucih neprijatelja sistema

BA
barbaizamerike
14:48 04.05.2022.

Za vrime Juge nije svak mogo voziti bus na medunarodnoj liniji.To su vozili samo odabrani vozaci od povjerenja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije