NEDJELJOM U 2

Stanković najavio novog gosta, gledatelji podijeljeni: 'Emisija će sigurno biti vrlo gledana'

Zagreb: Televizijski voditelj i urednik Aleksandar Stanković
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/11
12.01.2024.
u 11:30

Nikola Grmoja neformalni vođa oporbe, ili politički egzibicionist gost Nedjeljom u 2, piše u objavi. Je li Grmoja svojim aktivnostima postao neformalni vođa oporbe, ili je riječ o političkom egzibicionizmu? Tko su potencijalni politički partneri Mosta i može li se oporba suprotstaviti HDZ-u bez zajedničke suradnje, neka su od pitanja emisije, stoji na stranicama HRT-a.

Aleksandar Stanković, urednik i voditelj emisije "Nedjeljom u 2", na društvenim je mrežama objavio kako je novi gost njegove emisije Nikola Grmoja, saborski zastupnik Mosta. 

- Nikola Grmoja neformalni vođa oporbe, ili politički egzibicionist gost Nedjeljom u 2, piše u objavi.

Je li Grmoja svojim aktivnostima postao neformalni vođa oporbe, ili je riječ o političkom egzibicionizmu? Tko su potencijalni politički partneri Mosta i može li se oporba suprotstaviti HDZ-u bez zajedničke suradnje, neka su od pitanja emisije, stoji na stranicama HRT-a. 

Pratitelji su o idućem gostu imali različita mišljenja. 

"Bravo g.Stanković jer već sada znam da će Vam emisija biti odlična i vrlo gledana", "Zašto dobijem dojam kad slušam, bilo njega, bilo kojeg stranačkog im kolegu, da sam ponovo u osnovnoj, ne daj bože, srednjoj skoli?", "Glasan, ali u dosta slučajeva fali kvalitetnije pripreme i ozbiljnosti.", neki su od komentara.

VEZANI ČLANCI: 

Aleksandar Stanković nedavno je u velikom intervjuu za Ekran Večernjeg lista kazao kako se nosi s kritikama.

- U početku su svi hvalili. Kritike su došle tek kasnije. S kritikama licem u lice sam se dobro nosio. Evo, ovih dana sam baš boravio u Dubrovniku i pola grada me kritiziralo da sam nedavno bio blag prema njihovu gradonačelniku. I, što sam mogao, povukao sam se. Previše ih je. S druge strane, malo teže sam podnosio kritike anonimnih osoba koje su na društvenim mrežama često progovarale s mržnjom i ne mogu reći da sam se s godinama naviknuo …nisam, samo što danas puno rjeđe čitam komentare na društvenim mrežama. Jednostavno, sve sam manji mazohist, kazao je Stanković i otkrio da nikad gostima ne daje pitanja unaprijed.

- Nitko mi nikada nije pokušavao ograničiti pitanja, tj. neki jesu, ali onda nisu gostovali u emisiji. Međutim, i ti koji jesu, nisu bili političari. Od početka svog rada oko "Nedjeljom u dva" stvorio sam takvu atmosferu da nikome ne pada na pamet da mi bilo što ograničava. Naravno da moji urednici znaju tko je gost, naravno da gostu kažem teme razgovora koji ćemo voditi, ali pitanja nikada ne govorim niti me to itko od njih traži. U stvari ne, lażem! Jednom me PR tim srpskog predsjednika Tadića kao uvjet za intervju tražio da im pošaljem pitanja. Poslao sam im lažna pitanja i onda u emisiji postavio neka svoja. Bunili se jesu, ali bilo je kasno, rekao je Stanković. 

VIDEO: Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

Komentara 17

MA
Makbe
14:42 12.01.2024.

Ni jedan ni drugi nisu vrijedni ni minute gledanja!

AB
abcabc
14:01 12.01.2024.

Još jedno javno blamiranje i filozofiranje umišljenog i polupismenog stručnjaka za sva područja - samo prodavanje magle druga Grmoje - a šta drugo i očekivati od tog spletkaroša i lažova

Avatar Burviles
Burviles
13:13 12.01.2024.

Stankovića treba maknuti s htv-a,nek svoju bolest liječi negdje drugdje a ne na nama koji plačamo više ne gledljiv program !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije