nove vijesti

Udala se Irena iz 'Ljubav je na selu'! Muškarac iz Kameruna osvojio je njezino srce: 'Drukčiji je'

Foto: RTL
1/9
12.01.2024.
u 09:02

Irena je nedavno otkrila da u njezinu životu postoji novi muškarac iz Kameruna, a sada je progovorila o detaljima njihove veze i otkrila da postoji jedna lijepa novost.

Irenu Slopšek upoznali smo u RTL-ovu showu ''Ljubav je na selu'' gdje je u nekoliko navrata pokušala pronaći ljubav, a to joj je sada ipak uspjelo daleko od kamera. Naime, Irena je nedavno otkrila da u njezinu životu postoji novi muškarac iz Kameruna, a sada je progovorila o detaljima njihove veze i otkrila da postoji lijepa novost. 

– Udala sam se nakon showa i sada smo uzeli predivan stan u Zagrebu i krajem mjeseca trebao bi doći u Hrvatsku – otkrila je Irena za RTL.hr te ispričala kako je upoznala njegovu obitelj i gdje se odvila ceremonija.

– Upoznala sam njegovu sestru, brata i strica. Ceremonija je drukčija nego kod nas, bili smo u matičnom uredu, matičar nije htio pričati engleski jezik pa nisam ništa razumjela, ali su mi prevodili. Vežu se ruke nekom vrpcom i onda izgovorite zavjet. Kad se potpisujete, partner vam mora staviti ruku na rame i obrnuto. Poslije smo išli na ručak u restoranu, bilo nas je oko 20, meni je kum njegov stric jer sam se s njim najbolje povezala, predivan čovjek – rekla je. Otkrila je i da će pripremiti zabavu kada joj dragi dođe iz Kameruna u Zagreb.

– Kada on dođe, radimo party za ekipu iz ''Ljubav je na selu''. Sa Suzanom sam opet dobra, bio je nastao nesporazum u kojem nas je jedna kandidatkinja jako posvađala. Na slavlju će biti Suzana, Bahra, Ines, Samanta i Ivan. Pozvala bih Radoslava da zakopamo sjekiru i da ga počastim, veliki je stan, može i prespavati – rekla je i otkrila da njezinu suprugu neće biti teško živjeti daleko od obitelji. Otkrila je i još nekoliko detalja o njemu.

VEZANI ČLANCI

– Ima apartmane u Tanzaniji i bavi se internetskim marketingom. Želimo otvoriti firmu u Zagrebu u kojoj bismo zajedno radili, ali prvo će se posvetiti učenju hrvatskog jezika – kazala je Irena. Objasnila je i čime ju je suprug, kojeg je upoznala na društvenoj mreži, osvojio. 

– Nekako je drukčiji, pametan je, brižljiv, pristojan, nije negativan, sve pozitivno gleda i kad mu je teško napravi da bude dobro ili kad se ja jadam, on me utješi i uvijek nađe rješenje za izlazak iz briga – otkrila je. 

Inače, Irena je u prosincu otkrila da ima novu ljubav. – Ljubavi na vidiku ima. Upoznala sam čovjeka iz Kameruna koji mi odgovara po razmišljanju i dobroti, nadam se da ćemo uspjeti, a ako ne, onda bih se voljela ponovno prijaviti u ''Ljubav je na selu'' – rekla je tada.

Podsjetimo, ova kandidatkinja u posljednjoj sezoni bila je na Radoslavovoj farmi, gdje je bilo raznih zapleta. U jednoj epizodi showa ''Ljubav je na selu'' odvijala se prava drama. Radoslav je svoje djevojke izbacio iz kuće, točnije zaključao im je vrata jer su odlučile izaći u Splitu, a nisu mu javile. Irena je nakon toga ispričala svoju stranu priče. 

– Nije nas našao kod kuće jer smo otišle u izlazak i nismo mu rekle jer smo bile uzbuđene što se konačno mičemo iz kuće. Ondje nemamo ni televizor ni radio, samo svoje mobitele, a i njih nam je dosta. Idemo samo kod Radoslava na posao i boravimo na imanju, već smo zaboravile da postoje trgovine. Postale smo kao Robinson Crusoe, ništa si ne možemo kupiti – rekla je tada Irena. Dodala je da im je u Splitu bilo prekrasno. 

– Bilo nam je prekrasno u Splitu. Ja jako volim taj grad. Suzanina sestrična došla je po nas i vratila nas i baš smo uživale sve do dolaska na imanje.

VIDEO Hakiran Let 3! Mrle u očaju:'Prijetnje hakera su sablasne!'

 

 

Komentara 7

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:00 12.01.2024.

Eto, po to valja ići u Afriku. Muževe ili žene! Onom ludom Pernaru bi bilo bolje da je osnovao ženidbenu agenciju, nego što je ganjao posvajatelje.

JU
juma
11:28 12.01.2024.

Da. Definitivno je drugačiji.

Avatar barba_arba
barba_arba
11:23 12.01.2024.

prije se podrugljivo pivalo " udala se Splićanka za Vlaja"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije