ZNAKOVI VITILIGA

Stariji sin Michaela Jacksona naslijedio očevu kožnu bolest?

BLANKET01
Reuters
01.07.2010.
u 14:52

Dok se kupao u oceanu, na Princeovim rukama jasno su bili vidljivi znakovi vitiliga jer mu je koža na nekim mjestima svjetlija nego na ostatku tijela što su zabilježili paparazzi.

Prince Michael, stariji sin Michaela Jacksona, na nedavnom odmoru na Havajima pokazao je neobične mrlje na koži koje upućuju na to da 13-godišnjak boluje od vitiliga, iste kožne bolesti od koje je, kako je on tvrdio, bolovao i kralj popa.

Dok se kupao u oceanu, na Princeovim rukama jasno su bili vidljivi znakovi vitiliga jer mu je koža na nekim mjestima svjetlija nego na ostatku tijela što su zabilježili paparazzi.

Kontroverze oko promjene boje kože godinama su pratile Michaela Jacksona koji je tvrdio boluje od vitiliga, odnosno depigmentacije kože, dok su mediji konstantno tvrdili da namjerno izbljeđuje kožu raznim sredstvima.

Sada kad njegov sin pokazuje slične simptome mnogi su uvjereni da je to dokaz da je kralj popa zaista biološki otac dječaka i da je zaista bolovao od vitiliga.

Komentara 2

OB
-obrisani-
17:04 01.07.2010.

Geni su geni i sve se svodi na to,sve genetske bolesti prenose se sa koljena na koljeno!

OB
-obrisani-
17:58 01.07.2010.

Nadam se da se sad svi oni koji su ga optuživali da se izbjeljivao i da djete nije njegovo osjećaju dobro svjesni da su skloni laganju i podmetanju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije