NAJMLAĐI PAR

Stefan iz 'Braka na prvu' pričao o ljubavi i rođaku Luki Modriću: 'Htio sam se riješiti nekih stvari'

Lorena i Stefan
Foto: RTL
1/4
20.06.2023.
u 21:09

Njegov rođak Luka je uz ostatak reprezentacije osvojio drugo mjesto u finali Lige Nacija, a Stefan je prokomentirao što misli o njihovoj utakmici protiv Španjolske. - Žao mi je što nikako da osvoji trofej. Također, mislim da nam je poraz svima teško pao.

Stefan Modrić je sudjelovao u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu', a eksperti su mi odabrali Lorenu Farkač kao supružnicu. Njih dvoje bili su najmlađi par u showu. Pred kamerama su bili bliski, ali nisu otkrivali jesu li zaista u vezi. Nakon što je show završio otkrili su kako su bili samo prijatelji, a Lorena je ubrzo našla novu ljubav.

Sada je Stefan za RTL otkrio ljubi li on nakon 'Braka na prvu', a pričao je i o svom rođaku, hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću.

VEZANI ČLANCI

- Nakon showa sam se odlučio fokusirati na neke zaostatke koje sam morao riješiti vezano za faks. Cijelu godinu sam fokusiran na to, osim toga, otvorile su mi se nove poslovne suradnje i imam već neke planove za iduću godinu. Odlučio sam se ovaj period fokusirati samo na sebe i kako sam rješavao sve zaostatke, nisam imao vremena za ljubavni život. Htio sam prvo riješiti stvari koje su me kočile i zadržavale kako bih onda u budućnosti mogao opušteno 'krojiti' i ljubavni život - rekao je Stefan pa otkrio da se često čuje i viđa s Lorenom te da su ostali dobri prijatelji.

Njegov rođak Luka je uz ostatak reprezentacije osvojio drugo mjesto u finali Lige Nacija, a Stefan je prokomentirao što misli o njihovoj utakmici protiv Španjolske.

- Žao mi je što nikako da osvoji trofej. Također, mislim da nam je poraz svima teško pao. Moje razmišljanje je da jesmo trebali osvojiti taj trofej, ali ne možemo uvijek računati na pobjedu na penale. Trebamo stisnuti tih 90 minuta utakmice i tako odnijeti pobjedu - rekao je Stefan.

VIDEO: Odlična atmosfera na prvom zajedničkom koncertu Colonije, Karme i grupe ET

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije