EKSKLUZIVNO

Stefany Hohnjec čeka treće dijete! U poodmakloj je trudnoći, a suprug i djeca su presretni

Zagreb: Poznati na promociji parfema Golf
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/19
14.06.2024.
u 11:32

Večernji list doznaje da je bivša misica i prvakinja u ritmičkoj gimnastici u drugom stanju, a uskoro im stiže i peti član obitelji

Miss sporta 2004. godine i prvakinja Hrvatske u ritmičkoj gimnastici Stefany Papić, djevojačko Hohnjec, u drugom je stanju i očekuje djevojčicu! Sa suprugom, građevinskim poduzetnikom Ivanom Papićem čeka svoje treće dijete, a par već ima sina i kćer. Doznajemo kako je ova 37-godišnjakinja već u poodmakloj trudnoći, a napravili su i "gender reveal", odnosno otkrivanje spola bebe obitelji i najbližima te su svi bili sretni kada su vidjeli ružičaste konfete. 

Stefany i poduzetnik Ivan Papić već imaju sinčića koji se rodio 2018. godine, a kći dvije godine kasnije. Upravo je nakon rođenja prvog djeteta ova bivša prvakinja Hrvatske u ritmičkoj gimnastici odlučila napraviti potpuni preokret u životu te se povukla iz medija.

Inače, Stefany i Papić prvi su put viđeni u ljeto 2016. godine u romantičnoj šetnji Dubrovnikom. Da je ljubav u zraku, bilo je očito zato što je par neprestano razmjenjivao zaljubljene poglede, a osmijeh jednostavno nisu mogli skinuti s lica. Isti osmijeh zadržali su i danas, a on će zasigurno biti još i veći kad prvi puta vide i u ruke prime bebu zbog koje će uskoro postati peteročlana obitelj.

 

22.09.2016., Golf & Country club, Zagreb - Predstavljanje tretmana pomladjivanja poliklinike Mesotrax i promocija parfema Golf. Stefany Hohnjec, Ivan Papic.r"nPhoto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

 

VEZANI ČLANCI:

 

Zagreb: Poznati na promociji parfema Golf
1/10

 

Podsjetimo, Stefani je bila Miss sporta 2004. godine kad se još profesionalno bavila ritmičkom gimnastikom i kada je sudjelovala na europskim i svjetskim natjecanjima kao reprezentativka Hrvatske. Potom je godinama nosila revije mnogih zvučnih imena hrvatske modne industrije, a danas je supruga, majka, ali i uspješna poslovna žena. Ostvarila je dugogodišnji san kada je otvorila klub ritmičke gimnastike u kojem radi s djevojčicama školske i predškolske dobi.

 

 

VIDEO: U Zagrebu otkrili bistu Johnnyja Štulića, izradio ju je bubnjar Boris Leiner

 

Komentara 3

Avatar grbadeva
grbadeva
14:40 14.06.2024.

znali li otac za to?

JO
jocoudriga
13:01 14.06.2024.

Svi smo presretni....

ZU
zunzara
12:41 14.06.2024.

Zbogom Dubaji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije