Misteriozni vozač

Stig šutio s Matošem na Gornjem gradu i kumicom na Dolcu

07.06.2014.
u 12:00

U Zagrebu je Stig uoči Top Gear Livea 3. srpnja u Areni vozio naše poznate. Tajnoviti lik čiji je identitet najveća britanska tajna, s kacigom je prošetao gradom, a njegovi vodiči su potpisali ugovor po kojem s njim nisu smjeli razgovarati

Sve se zahuktava za 3. srpnja kada kultni britanski auto-moto show Top Gear Live gostuje u zagrebačkoj Areni. U tu svrhu u Zagreb je došao i njihov najtajnovitiji član, testni vozač i osoba koja svjetske celebrityje uči vratolomijama za volanom, bijeli Stig. Provozao je tom prilikom po stazi centra za sigurnu vožnju u Mičevcu i naše poznate, Barbaru Kolar, Davora Gopca...

Uživali su u toj ludoj vožnji, ali ne i u razgovoru s njim jer Stig ne razgovara ni s kim, a identitet čovjeka ispod maske poznat je samo nekolicini čelnika BBC-ja. S maskom je Stig tiho prošetao i Zagrebom. Neko vrijeme odšutio je s Matošem na Gornjem gradu, a na tržnici Dolac prošetao je među štandovima i 'kliknuo' sa spomenikom kumici, s kojim se i slikao za uspomenu.

>>Konačno poznato gdje i kada Top Gear dolazi u Hrvatsku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije