Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi angažman

Glazbeni show Superstar: Antonija Blaće neće sama voditi glazbeni show Superstar

Foto: RTL
1/22
16.11.2023.
u 17:00

Otkriveno je i to da joj stiže pojačanje koje će u backstageu razgovarati s kandidatima uoči i poslije nastupa, a riječ je o mladoj glumici Ariji Rizvić (30), kojoj je ovo prvi takav angažman. Lijepa Riječanka voditeljskom ulogom pohvalila se i na društvenoj mreži Instagram

RTL-ov glazbeni show 'Superstar' kreće u svoju iduću fazu - uzbudljive emisije uživo! Najboljih 12 kandidata zapjevat će već ove subote na velikoj pozornici i pred publikom.  Zvjezdani živi u sastavu Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković odabrali su najbolje od najboljih, a oni će pokazati raskoš svog talenta i scenskog nastupa. Hana Ivković, Anatalia Filmone Kević Zandamela, Mia Ribić, Lana Mandarić, Vanessa Kralj, Andrea Jelonjić, Toni Perusco, Dino Miklaužić, Petar Šegedin, Ivan Vidović, Luka Veljković i David Amaro već sada se pripremaju da oduševe gledatelje scenskim nastupima, a samo jedno od njih može osvojiti laskavu titulu hrvatskog supertalenta, ali i novčanu nagradu u iznosu od nevjerojatnih 50.000 eura

Pjevačke probe već su počele, a bruse se i posljednji detalji uzbudljivih emisija uživo čiju će voditeljsku palicu držati jedno od najomiljenijih TV lica u Hrvatskoj - Antonija Blaće. Otkriveno je i to da joj stiže pojačanje koje će u backstageu razgovarati s kandidatima uoči i poslije nastupa, a riječ je o mladoj glumici Ariji Rizvić (30), kojoj je ovo prvi takav angažman. Lijepa Riječanka voditeljskom ulogom pohvalila se i na društvenoj mreži Instagram. 

VEZANI ČLANCI:

- Od ove subote jedna nova uloga - prva voditeljska! Tijekom svake live emisije showa nalazit ću se u backstageu s kandidatima i tijekom reklamnih blokova uživo se javljati u posebnom digitalnom formatu 'Superstar backstage live' gdje će čitatelji i pratitelji moći doznati sve anegdote o kandidatima odmah nakon njihovih nastupa - napisala je brineta, dok će Antonija Blaće u emisijama uživo na stageu u svom stilu donositi dobru zabavu, britkost i smijeh, bodriti kandidate na njihovom glazbenom putu i s njima slaviti svaki novih uspjeh, ali i biti rame za plakanje onima koji će, na žalost, show morati napustiti prije velikog finala. 

''Ono što sigurno znam je da ću im biti velika podrška. A zanimat će me sve, od toga kako su se pripremali za show, imaju li neke posebne rituale prije nastupa, kakve anegdote s audicija mogu podijeliti s publikom'', ističe Arija.

Arija kaže kako će biti najveća navijačica kandidata koji joj stižu nakon nastupa jer zna kako je to graditi karijeru, a velika joj je čast podržavati mlade ljude koji naporno rade i trude se kako bi ostvarili svoje snove. 

''Zaista sam prošla mnogo, od pjevačkog showa, kazališnih predstava, mjuzikala, domaćih i stranih serija i dobro poznajem taj osjećaj i trenutak prije nego počne emisija ili neki nastup uživo. To je jedno posebno i dosta stresno stanje, a pogotovo u ovakvoj vrsti showa gdje se kandidate ocjenjuje javno pred publikom ispred malih ekrana. Tajni recept za opuštanje nemam. U mom slučaju, kada počne nastup nestane i trema pa se nadam da će tako biti i njima'', dodaje.

1/7

Po njezinu mišljenju, novi hrvatski superstar morao bi imati autentičnost, karizmu, prirodnost, talent i veliku snagu, predanost, volju, iskrenost i strast prema poslu kojem radi, a uvjerena je da se među 12 preostalih kandidata krije baš netko takav. 

''Pratila sam audicije i ima stvarno divnih talenata. Favorita imam, ali neću ga otkriti'', tajanstveno poručuje.

Kad je riječ o glazbi, Arija ističe da se ne voli ograničavati pa tako sluša sve, od klasike, jazza, zabavne glazbe do elektronike.

''Mislim da se uvijek najbolje predstaviti pjesmom koju stvarno voliš i koja 'sjeda' tvom glasu i može pokazati tvoj vokalni raspon i tvoju scensku prezentnost. Ja sam uvijek pjevala 'Feeling Good' Nine Simone pa, evo, ja bih možda došla s tom pjesmom'', zaključuje.

VIDEO Nives Celzijus o odnosu s Dinom Drpićem: 'Ne plaća alimentaciju jer ne radi, napali su me zbog toga'.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije