Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na RTL-u

Stižu crnogorski Romeo i Julija u seriji \"Budva na pjeni od mora\"

budva (1)
Foto: RTL
1/5
20.04.2012.
u 09:35

U središtu su radnje dramske serije od 12 nastavaka, čija prva sezona kreće večeras na RTL-u, mladić iz radničke obitelji i razmažena bogatašica

Nakon najpoznatije, ali već pomalo zaboravljene serije “Đekna još nije umrla, a ka’će ne znamo” iz 1988., došlo je vrijeme za novi crnogorski hit, humorističku dramsku seriju “Budva na pjeni od mora” koja večeras kreće na RTL-u. Kroz dvanaest 55-minutnih epizoda koje će se emitirati petkom, dramska serija snimljena u crnogorsko-srpskoj produkciji donosi priču o modernom Romeu i Juliji koji se vole unatoč različitim klasnim i moralnim vrijednostima koje njeguju njihove obitelji. Iako se sadržaj čini kao već bezbroj puta prožvakana priča, popis glumaca među kojima su i Dragan Bjelogrlić i Marko Nikolić, kojega pamtimo kao Dragišu Popadića iz serije “Bolji život”, daje nam pravo da vjerujemo da će ova intrigantna serija imati nesvakidašnju dubinu i poput magneta držati gledatelje uz ekrane. Glavni muški lik Luka Radmilović (Momčilo Otašević) 20-godišnji je student književnosti i ribar iz Nikšića koji dolazi iz stare budvanske radničke obitelji. Ljubimac je lokalnih djevojaka, no jedina je koja osvoji njegovo srce 18-godišnja Bojana Bačić (Sanja Jovićević), razmažena kći bogataša kojoj je uvijek bilo dostupno sve osim ljubavi. Velika ljubav koja će im se dogoditi Bojanu će oplemeniti, a Luki razoriti sav njegov svijet.

Lukin otac Jovo (Mladen Nelević) udovac je i umirovljeni policajac honorarno zaposlen kao voditelj osiguranja u jednom budvanskom hotelu čiji je vlasnik Bojanin otac, kontroverzni tajkun Savo Bačić (Milutin Mima Karadžić), najomraženiji budvanski poduzetnik koji kupuje i gradi hotele i nebodere ne mareći za dozvole i prosvjede građana. Mnogi ga žele uništiti, a među njima je i Jovina neudana sestra Olga (Dubravka Vukotić Drakić), građevinski inspektor i žena koja se pridržava slova zakona po svaku cijenu, makar to naštetilo i njoj i njenoj obitelji. I ona će se zaljubiti, ali istovremeno i doživjeti bol. U prvoj epizodi gledatelji će upoznati i kipara i ronioca Martina (Bane Popović), trgovca krivotvorenim amforama koji živi za dan kad će se osvetiti Savi Bačiću za njegov davni grijeh...

“Budva na pjeni od mora” u Srbiji svakim je novim nastavkom privukla oko milijun i 200 tisuća gledatelja, a uskoro kreće i u Makedoniji, BiH, Albaniji, Italiji, Rusiji i Ukrajini. Uskoro počinje snimanje druge sezone.

 

U seriji “Budva na pjeni od mora” zanimljive uloge imaju i Andrija Milošević i Nikola Šoć, koje trenutačno gledamo kao voditelje natjecatelja reality showa “Survivor” na RTL-u. Andrija, čije je glumačko umijeće hrvatska publika imala prilike vidjeti u seriji “Ne daj se, Nina”, tumači Lunju, dečka fatalne Line (Milena Marić), ljubavnice Save Bačića, koji ucjenom želi izvući novac od nje i Save. Nikola glumi Boću, vozača Save Bačića, i pojavljuje se u pet epizoda, a u jednoj sceni likovi zvijezda “Survivora” susreću se kad Boćo pazi da Lunjo ne pobjegne dok mu njegov šef čita bukvicu.

Komentara 1

OV
over
10:14 21.04.2012.

samo 12 nastavaka? :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije