Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne sviđa im se njegovo ponašanje

Stjepana Hausera kritiziraju obožavateljice: Bio je tako otmjen, a onda je postao pomalo otrcan

Stjepan Hauser danas slavi 37. rođendan
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/9
03.08.2023.
u 22:00

Prije dva dana, ovaj bivši član dvojca 2Cellos objavio je ne Instagramu čestitku svojoj prijateljici i podijelio je njihove zajedničke fotografije. - Sretan rođendan mojoj dragoj prijateljici L - napisao je Hauser, a ispod ove objave samo su se nizale kritike na njegov račun

Naš proslavljeni violončelist Stjepan Hauser od prekida veze s Jelenom Rozgom u medijima nije pričao o tome ima li novu djevojku i kakav je njegov ljubavni status, ali zato na Instagramu neprestano objavljuje fotografije s brojnim ljepoticama. To je potaklo brojne glasine na koje se Stjepan ne obazire, a njegovi obožavatelji u zadnje vrijeme mu sve više prigovaraju zbog toga što svaki drugi dan objavi prisne fotografije s novom djevojkom.

Prije dva dana, ovaj bivši član dvojca 2Cellos objavio je ne Instagramu čestitku svojoj prijateljici i podijelio je njihove zajedničke fotografije. - Sretan rođendan mojoj dragoj prijateljici L - napisao je Hauser, a ispod ove objave samo su se nizale kritike na njegov račun.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

 

VEZANI ČLANCI

- Rado sam pratila njegov profil, ali otkako ima paradu žena i svaki tjedan se naslikava s drugom, više ga ne želim pratiti. Bio je tako otmjen, a onda je postao pomalo otrcan. Bio je moj omiljeni umjetnik sve do ovog iskazivanja narcisoidnosti. Sada se fokusiram na druge nevjerojatne umjetnike. Sviđa mi se tvoja glazba, ali previše je žena oko tebe. Uvijek neke nove žene na fotografijama i to me malo odbija. Želim poslati poruku menadžmentu, zar ne vidite da sve ove dame našem dragom Hauseru stvaraju tako loš imidž. Znamo da je sve u novcu... ali ovo je stvarno tako neatraktivno. Wow! Ženske "prijateljice" mijenjate onoliko često koliko mijenjate donje rublje - bili su neki od komentara vjernih Hauserovih prijateljica koje očito razmišljaju o tome da ga prestanu pratiti na ovoj društvenoj mreži na kojoj ima ukupno 3.3 milijuna pratitelja. 

Prije dvije godine je objavljivao fotografije i videa s Maldiva gdje je bio u društvu nepoznate djevojke čiji je identitet skrivao i zbog njegovih objava u kojima je spominjao medeni mjesec, njegovi obožavatelji su mu slali čestitke zbog vjenčanja. 

VIDEO Lokas otkrio dobro čuvanu tajnu lovca: Nije istina da svi sve znaju, ali skužiš kako funkcioniraju

 

 

Komentara 5

DE
denisb
23:43 03.08.2023.

iskompleksirana osoba

LU
lucio2
23:05 03.08.2023.

Ponekad poslusam neku njegovu pjesmu koja je turbo komercijalizirana verzija klasicne glazbe, ali ajde. Za njegov privatni zivot me boli ona stvar.

Avatar krcedolac
krcedolac
14:14 04.08.2023.

Živjeti dobro najbolja je osveta ...😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije