Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao da je znala

Misica (26) poginula u stravičnoj prometnoj nesreći, prije smrti objavila jeziv video

Foto: instagram
1/4
03.08.2023.
u 11:14

Ariana Viera (26) zaspala je od umora tijekom vožnje te se zabila u vozilo ispred sebe. Na mjesto događaja odmah je stigla i hitna pomoć koja je nesretnu Arianu dva puta oživljavala

Aktualna Miss Venezuele Ariana Viera (26) poginula je u stravičnoj prometnoj nesreći u Orlandu na Floridi u srpnju ove godine, a tužnu vijest medijima je otkrila njezina majka Vivian Ochoa. Majka je za The Sun otkrila da joj je kći zaspala od umora tijekom vožnje te se zabila u vozilo ispred sebe. Na mjesto događaja odmah je stigla i hitna pomoć koja je nesretnu Arianu dva puta oživljavala, no nažalost ozljede su bile preteške te je misica preminula na putu do bolnice. 

– Oživjeli su je i tada je dobila srčani udar. Ponovno su je oživjeli, ali je preminula kada su je vodili na traumatologiju – rekla je shrvana Ochoa. 

Inače, manekenka je uskoro trebala predstavljati svoju zemlju na natjecanju Miss Latinske Amerike 2023. u Dominikanskoj Republici, a natjecanje je predviđeno u listopadu. 

Foto: instagram

Od nesretne manekenke mnogi su se odmah počeli opraštati u komentarima na društvenim mrežama, a jedna od objava koja je ranije osvanula na profilu tragično preminule manekenke mnoge je sablaznila. Naime, prije samo nekoliko mjeseci 26-godišnjakinja je objavila čudan video kojim je, kako mnogi smatraju, predvidjela svoju smrt. Na svom Instagramu snimala se za "svoj sprovod". 

– Snimam sebe za budući sprovod jer sam uvijek ja na videosnimkama, nitko drugi to ne radi – napisala je ona ispod videa koji je objavila na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI:

Lokalni mediji također navode da je otac žrtve, koji živi u Peruu, pokušao organizirati da dobije vizu na vrijeme za sprovod svoje kćeri 15. srpnja, no navodno mu je dokument izdan tek dan kasnije.

VIDEO Hiljson Mandela odbio duet sa Severinom: 'Ostao sam razočaran' 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar 365dias
365dias
10:00 04.08.2023.

"Snimam sebe za budući sprovod jer sam uvijek ja na videosnimkama" - pa je eto odlučila snImiti video na kojem je - ONA. za razliku od svih drugih njenih videa... na kojima je - ONA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije