Brak na prvu

Što će Goga reći na ovu Adamovu izjavu o njegovu odnosu s Nikolinom?

Foto: RTL
1/4
15.04.2020.
u 13:38

Nikolina je odlučila svog supruga iznenaditi romantičnim izlaskom kako bi se još više zbližili.

U današnjoj epizodi showa ''Brak na prvu'' pokazat će se tko točno zna što želi, kome će se trud isplatiti, a za koga nema pomoći... Večer iznenađenja očekuje nas u showu „Brak na prvu“, neka će biti pozitivna, a neka će biti i negativna, pa će tako odnosi nekih bračnih parova krenuti u boljem smjeru, dok će neki odnosi biti toliko narušeni da im možda nema spasa. Dejan se mora nositi s činjenicom da je njegova supruga Gordana htjela odustati od njih, ali on je spreman učiniti sve da opet pridobije njezino povjerenje, piše RTL.

1/9

Luka će također pokazati dosta volje i truda oko svog odnosa s Nadijom, ali ona očito ne razmišlja isto kao Luka i njihov odnos postaje sve kompliciraniji. S druge strane, Adam i Nikolina koji na početku nisu baš kliknuli popravljaju svoj odnos i trud im se isplatio. – Sad mi je drago da sam bio toliko strpljiv – rekao je Adam Nikolini koja će svog supruga iznenaditi romantičnim spojem kako bi se još više zbližili. Bit će zanimljivo vidjeti što na ovakav razvoj situacije kaže Gordana, s kojom je Adam navodno završio u vezi nakon kraja showa. Naime, gledatelji su na društvenim mrežama otkrili kako su ih vidjeli zajedno te tvrde da očekuju i prinovu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Motorhead
Motorhead
14:39 15.04.2020.

Unaprijed ću zamoliti poštovanog administratora da me ne sankcionira, ali moram upotrijebiti slijedeću rečenicu... Jesu li veći debili oni koji učestvuju u ovoj retardiranoj emisiji ili oni koji to prate? Povraća mi se od svakodnevnih izvještaja iz ove debilane!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije