PROMO

Story koncert: Dženan Lončarević 11. listopada prvi put nastupa u Lisinskom

Dženan Lončarević
10.09.2024.
u 10:42

Glazbena karijera Dženana Lončarevića traje gotovo 20 godina i gradio ju je korak po korak, prošavši put od sviranja u klubovima do samostalnih koncerata u velikim dvoranama diljem regije.

Nakon rasprodanih koncerata u Sava Centru i dvije MTS dvorane u Beogradu, dvije rasprodane Skenderije u Sarajevu, rasprodanog Stadiona malih sportova u Podgorici te drugih velikih koncerata širom regije, prvim solističkim nastupom u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog ovaj pop glazbenik omiljen u cijeloj regiji, publici planira priuštiti nezaboravnu večer u kojoj će izvesti svoje brojne hitove s pet do sada objavljenih albuma.

Zagrebački glazbeni hram prostor je kojeg svi vrsni glazbenici ističu kao onaj u kojem se događaju koncerti koje pamte i zbog ambijenta, i zbog zvuka, i zbog osjećaja blizine s vlastitom publikom, a Dženan je najavljujući svoj prvi koncert u toj dvorani izjavio:

“Kad se spomene Zagreb i bilo kakvo glazbeno događanje imam asocijaciju samo na Lisinski. Brojna su velika glazbena imena nastupila u toj dvorani pa je i moja želja bila da tu neku istinsku prezentaciju mog dosadašnjeg rada hrvatskoj i zagrebačkoj publici predstavim baš na tom mjestu.

Čekali smo pravi trenutak i poziv koji smo dobili od poznatog medijskog brenda Story čija je ekipa preuzela organizaciju i moje obećanje zagrebačkoj publici je da ćemo, kako kažem i u mojoj pjesmi “ludovati cijelu noć”, jer za Lisinski pripremam i posebnu set listu koju sam kreirao vodeći se željama publike koje su navodili na mojim društvenim mrežama.”

Dženan koji je u bogatoj karijeri nanizao brojne hitove koje rado slušaju sve generacije, nastupit će uz pratnju svog benda te će svojoj publici priuštiti i brojna iznenađenja.

Vjerujem u nas, Laku noć, Odavde do neba, Dao sam ti srce, Čuješ li samo su neke od pjesama koje će publika pjevati uglas s glazbenikom kojemu je najveća ljubav – gitara, a ističu ga i kao jedan od najljepših muških glasova u regiji.

Ulaznice možete kupite na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ili klikom na prodajno mjesto.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije