kanye west i bianca censori

Strani mediji pišu da se kontroverzni reper razvodi od supruge koja je zbog svog vulgarnog odijevanja prijavljena i policiji

Foto: Profimedia
1/6
13.10.2024.
u 20:00

Kanye West i Bianca Censori posvađali su se i razdvojili prije nekoliko tjedana te da su o tome obavijestili najbliže.

Kontroverzni reper. Sintagma je to koju često čujemo posljednjih dana, a veže se uz više glazbenika. Ovoga puta tema je bivši suprug popularne reality zvijezde Kim Kardashian - Kanye West, odnosno Ye. Kanye je nakon braka s reality zvijezdom u bračnu luku uplovio s Biancom Censori, a par je izazivao poglede i privlačio pozornost gdje god se pojavljivao. Naime, mnogi su primijetili da Bianca svojom figurom jako sliči Kim, a osim toga Censori je uvijek nosila izazovna izdanja. 

Dok je poznati reper i poduzetnik u javnosti uvijek u širokim, jednobojnim, udobnim komadima, poput trenirki i jakni te često ima i sunčane naočale, kapuljaču ili masku na glavi, Bianca je pozornost privlačila oskudnim modnim izborima. Prozirni komadi, boje kože, skroz pripijeni uz tijelo, kao i ljetna garderoba usred zime, visoke potpetice i pokrivala za glavu nešto su u čime je Censori hodala ulicom. Mnoge je iznenadilo koliko je pokazala, a zbog ovog načina odijevanja, osim što je bila temom u javnosti, par je dobio i prijavu u Italiji.

Naime, Talijani su Biancu prijavili policiji zbog vulgarnog odijevanja. Censori je tada bila gotovo gola, odnosno nosila je prozirne hulahupke i bodi ispod kojih se vidjelo baš sve. U ovoj prilici Kanye je nosio u potpunosti crnu kombinaciju koja je uključivala i pokrivalo za glavu i lice. Par se ovako odjeven uputio na romantičnu večeru.

GALERIJA Kontroverzni reper i njegova supruga ovako su izgledali u Italiji

1/15

U sličnim izdanjima pojavljivala se više puta te privlačila pozornost, a cijelo to vrijeme imala je podršku repera. No, čini se kako Biancu nećemo više toliko često vidjeti u javnosti. Naime, TMZ piše da se slavni par razvodi. Američki tabloid piše da su se Kanye i Bianca posvađali i razdvojili prije nekoliko tjedana te da su o tome obavijestili najbliže.

Bianca je navodno otišla u Australiju kako bi se družila s obitelji. Iako nema riječi o tome što je potaknulo razlaz ili tko je potaknuo prekid, Kanye je navodno već rekao prijateljima da se planira preseliti u Tokio nakon razvoda.

Dodajmo da iako su inače nerazdvojni, posljednjih tjedana u nekoliko su navrata viđeni odvojeno. Posljednji su put zajedno snimljeni sredinom rujna.

VEZANI ČLANCI: 

Podsjetimo, Kanye je zbog supruge jednom prilikom napao i reporterku. Fotoreporterki je oteo mobitel iz ruke nakon što ga je pitala ima li njegova partnerica imalo slobodne volje. Incident se dogodio dok je reper išao na ceremoniju uvrštavanja imena i zvijezde Charlieja Wilsona na Stazu slavnih u Hollywoodu. Iako je ekran postao crn kada je Kanye mobitel spremio u džep, jasno se čuje kako govori reporterki: - Nemoj mi se nabacivati s tim glupim sr****, ja sam ipak osoba, ljudsko biće. Jesi li poludjela?, a onda je dodao: - Ja sam legenda, ovdje sam da podržim Charlieja Wilsona, a vi me pitate neke gluposti o mojoj ženi, pa to je moja žena.

West je nije dopuštao reporterki da išta kaže pa je nju ispitivao ima li ona slobodnu volju i radi li za vraga. Ona ga je molila da joj vrati uređaj i nekoliko ljudi je pokušavalo smiriti samu situaciju, ali bez uspjeha.

GALERIJA Kanye West nije mogao prestati gledati u suprugin dekolte

1/6

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije