Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u studiju Večernjeg lista

Stručnjaci za Euroviziju: Zahvaljujući Letu 3 za Hrvatsku zna cijeli svijet

Liverpool: Let 3 prošao u finale Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/12
10.05.2023.
u 14:05

O tome što nas u subotu očekuje u finalu natjecanja u studiju Večernjeg lista razgovarali smo s glazbenim kritičarem Hrvojem Horvatom i poznatim PR stručnjakom Vedranom Strukarom

Ni dan nakon što su riječki rokeri LET 3 svojom skladbom "Mama ŠČ" osigurali mjesto u finalu Eurovizije, koja se ove godine održava u Liverpoolu, reakcije oduševljenja ne prestaju. Nakon šest godina Hrvatska je prekinula crni niz i plasirala se među najuspješnije, a mnogi su bili izuzetno ponosni kada su čuli kako cijela publika u Liverpool Areni pjeva "ŠČ".

O tome, ali i onome što nas u subotu očekuje u finalu natjecanja, naš kolega Samir Milla razgovarao je s našim glazbenim kritičarem Hrvojem Horvatom i poznatim PR stručnjakom Vedranom Strukarom.

 

VIDEO Mnogi se pitaju koju poruku Let 3 šalje fotografijom djece s povezom na očima

Komentara 3

Avatar R2D2
R2D2
14:28 10.05.2023.

Zahvaljujući Modriću, Šukeru i ostalim nogometašima, te hrvatskoj nogometnoj repki svi znaju za Hrvatsku.

DU
Deleted user
17:26 10.05.2023.

prekrasna su slika rh...nema sto...

WE
weAreCro
20:18 10.05.2023.

“Pjesme”, tj izvedbe na eurosongu su odraz duhovnog stanja zemlje. Samo pogledajte pojedinačno svaku izvedbu, malo promislite o njoj i shvatit ćete u kakvom se duhovnom stanju nalazi ta nacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije