Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANĐA MARIĆ

"Suprug mi je pokazao video s drugom ženom u mom krevetu"

anđa marić
Dalibor Urukalović/Pixsell
27.12.2010.
u 18:24

– On je patio od toga da ja nisam dovoljno ljubomorna i da ga zato ne volim, a u mojoj ludoj glavi ljubav je slobodna volja, a ne, ako uđeš u brak, da si invalid i da nikog drugog ne pogledaš – kaže pjevačica.

Gostujući u talk showu 8. kat Daniele Trbović pjevačica Anđa Marić ogolila je dušu i otkrila nove detalje iz braka s bivšim suprugom Primožem Dolničarom od kojeg se, kako je rekla, trebala rastati već prije dvije godine.

– Problemi su počeli nedugo nakon što sam stavila prsten na ruku. Cijelo me je vrijeme psihički maltretirao i kljucao do te mjere da se zapitaš jesi li loša majka. Tada sam shvatila da ne smijem dopustiti svom sinu da pokupi isti obrazac ponašanja kao njegov tata jer ja sam mu majka i odgovorna sam za njega, a za svakog muškarca koji tako psihički zlostavlja ženu krive su njihove majke – rekla je Anđa te dodala kako joj je Primož čak prigovarao da nije dovoljno ljubomorna.

– On je patio od toga da ja nisam dovoljno ljubomorna i da ga zato ne volim, a u mojoj ludoj glavi ljubav je slobodna volja, a ne, ako uđeš u brak, da si invalid i da nikog drugog ne pogledaš – kaže pjevačica. Da je suprug vara, nije vjerovala dok se nije uvjerila vlastitim očima.

– Nisam mu vjerovala da me vara sve dok mi nije pokazao video s drugom ženom u mom krevetu. Bila sam depresivna i ovo sam se ljeto mogla rasplakati čim bi mi netko pokazao prst. Nikom nisam rekla da nešto među nama ne valja, čak ni mami.

Anđa je otkrila Danieli i da Nina Mlačnik, s kojom je Primož sada u vezi, nije bila jedina njezina prijateljica s kojom ju je bivši suprug prevario. Bez spominjanja imena, kazala je da je jedna od njih i pobacila njegovo dijete.

– Znam za dvije ili tri njegove ljubavnice, a to sam doznala kasnije jer sam se družila s njima. Došla sam u stranu zemlju i bila sam sretna što sam upoznala neki novi krug prijateljica i bila sam im tako fora, mislim bolesno, da su htjele biti u mojim plahtama i gaćama, dolazile su na more kod moje mame. Jedna mi je na kraju rekla da je pobacila dijete jer je više voljela mene, to mi je bilo grozno! – rekla je pjevačica te priznala da se teško miri s time da nova Primoževa djevojka provodi vrijeme s njezinim sinom Gašparom.

– Borim se sa svojim egom i diže mi se kosa na glavi kad moje dijete govori njenim naglaskom. Grozno mi je što ta žena, koja mi je zabila nož u leđa, sad čita mom djetetu bajke prije spavanja. No, to je moj ego i moram se pomiriti s tim. Kad sam je prvi put vidjela rekla sam da je idealna za mog muža jer ona je sve ono što ja nikad neću biti i moja je briga sada prešla drugoj – kazala je.

Komentara 66

NE
nepotrebni
09:30 28.12.2010.

Patologija.

Avatar atrpimir
atrpimir
14:35 28.12.2010.

BRAVO ANĐO!! TI NISI PUSTILA PORNIĆ, PUSTIO GA JE TVOJ MUŽ A TI SI NJEMU DALA DJECU ! TAKO I TREBA!!! BRAVO ANĐO!! GLASAJ ZA JADRANKU SAMO ZATO ŠTO JE ŽENA!!!

IS
isabella
03:33 28.12.2010.

Draga Andja..ne poznajem Te ali T

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije