Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
debeli dosje

Suprug Nicki Minaj završio u kućnom pritvoru nakon prijetnji drugom reperu

Foto: Instagram
1/5
23.09.2023.
u 16:30

U srpnju prošle godine priznao je kriv nju da se nije registrirao kao seksualni prijestupnik u državi Kaliforniji 2020. godine, što je trebao učiniti, pa je osuđen na tri godine uvjetne kazne. Sad ju je prekršio

Američka reperica Nicki Minaj (40) udala za Kennetha 'Zoo' Pettyja (45) 2019. godine, a mnogi nisu bili zadovoljni zbog njegove povijesti seksualnih prijestupa. Naime, Petty je bio osuđen za pokušaj silovanja kada je imao 16 godina te je u zatvoru proveo četiri godine. No čini se da je Nicki sretna, a vezu podržavaju i njezine slavne prijateljice kao što su manekenka Winnie Harlow, voditeljica La La Anthony i pjevačica Christina Aguilera.

Petty je sada ponovno dospio u centar pažnje nakon što je osuđen na 120 dana kućnog pritvora jer je prekršio uvjetnu kaznu objavljivanjem isječaka na društvenim mrežama u kojima se činilo da prijeti reperu Offsetu, inače partneru reperice Cardi B. 

VEZANI ČLANCI

 

 

Kako piše u sudskom nalogu, Petty je "snimljen u videu kako upućuje prijeteće riječi određenoj osobi dok je bio u društvu osobe s kriminalnim dosjeom". Konkretna osoba koja se spominje u nalogu je Offset, a isječci se odnose na niz poruka koje je Petty uputio reperu, a koje su se pojavile na društvenim mrežama 16. rujna.

U srpnju prošle godine priznao je kriv nju da se nije registrirao kao seksualni prijestupnik u državi Kaliforniji 2020. godine, što je trebao učiniti, pa je osuđen na tri godine uvjetne kazne. 

1/18

Podsjetimo, Petty je 1995. osuđen za pokušaj silovanja prvog stupnja 16-godišnje djevojke i proveo je četiri godine u zatvoru u New Yorku.

Ostatak dosjea popunjavaju prijetnje, pucnjave i fizički obračuni. Kada mu je bila 21 godina prvi put je upoznao Nicki, ali nisu nastavili odnos. Danas je, ona tvrdi, on potpuno drugi čovjek.

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Komentara 1

SE
SedmiElement
17:08 23.09.2023.

Ovi izgledaju kao naši Marko i Maja... 😅😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije