Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
marija omaljev grbić

Supruga Čombe iz 'Lud, zbunjen, normalan' otkrila lijepe vijesti! Par očekuje drugo dijete: 'Zaboravili smo vam reći'

omaljev
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/13
22.08.2023.
u 21:30

Marija Omaljev Grbić je objavila fotografije nastale na plaži na kojima se vidi njezin već poveći trudnički trbuščić. Glumica je pozirala s punđom i sunčanim naočalama, a sunce ja skrivalo njezin trbuščić.

Ovo ljeto vlada pravi baby boom na domaćoj sceni! Nakon pjevačice i poduzetnice Lane Jurčević, radijske voditeljice i PR stručnjakinje Ecije Belošević, plus size manekenke Lucije Lugomer, sportske novinarke Fani Stipković, voditeljice Doris Pinčić Guberović, glumice Marije Borić Jerneić, modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović i glazbenice Ana Opačak lijepe vijesti otkrila je i glumica Marija Omaljev Grbić.

Supruga popularnog Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", glumca Miraja Grbića otkrila je na Facebooku kako je trudna s njihovim drugim djetetom. Marija je objavila fotografije nastale na plaži na kojima se vidi njezin već poveći trudnički trbuščić. Glumica je pozirala s punđom i sunčanim naočalama, a sunce ja skrivalo njezin trbuščić.

- Hej, zaboravili smo vam reći - napisala je glumica uz fotke na kojima je pokazala trudnički trbuh i dodala hashtag #runda2. Uz to glumica je otkrila i kako se trenutno nalazi na odmoru u Rovinju.

Podsjetimo, hrvatska glumica i bosanskohercegovački glumac s američkom adresom preko bare su otišli 2013. godine. Miraj je u Los Angelesu ostvario nekoliko uloga i to u američkim serijama 'S.W.A.T.' i  'American Horror Story' te filmovima: 'Nemoguća misija: Protokol duh', devetom nastavku franšize 'Brzi i žestoki' te mnogim drugima.

VEZANI ČLANCI

Par već ima kćerkicu Billie koja je rođena u listopadu 2021. godine, a Miraj s kćeri često objavljuje na društvenim mrežama te raznježi svoje obožavatelje.

- Zakazao sam si ulogu tate za petak. Još uvijek radim na liku, ali imam cijeli život za usavršiti ju. Malena djevojčica Billie na ovaj svijet je stigla 15. listopada 2021. godine. Volim te odavde do vječnosti - napisao je Grbić na Instagramu nakon rođena malene. 

VIDEO Jeff Bezos s društvom napustio Hrvatsku! Privatnim helikopterom upravljala je njegova zaručnica

Komentara 4

Avatar Asterix
Asterix
23:30 22.08.2023.

Je li bio koji ružniji kad si se udavala? Uz to je nikakav glumac, nema stila i nije simpatičan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije