Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan kraj!

Supruga i sin Dušana iz 'Ljubav je na selu' stigli su doma iz bolnice: 'Povukla se voda'

Foto: RTL/Screenshot
1/5
22.05.2023.
u 11:00

Dušan i Ana-Marija dobili su kćerkicu Mašu, a nedugo nakon što se ona rodila, na svijet je došao i sinčić Mihael. Podsjetimo, prije nekoliko dana njegova supruga i sin bili su zapeli u rodilištu zbog poplava.

Dušan Golubovac iz showa 'Ljubav je na selu' dobio je sina, a zbog poplava nije mogao doći do njega i supruge koji su zapeli u bolnici. No priča je dobila sretan kraj jer, njegova supruga Ana-Marija i sinčić Mihael sada su doma. 
"Povukla se voda i uspio sam proći", kazao je za RTL.hr te otkrio da su oboje dobro. 

Dušan Golubovac iz Zrina u Sisačko-moslavačkoj županiji simpatije gledatelja osvojio je tijekom sudjelovanja u 12. sezoni emisije ''Ljubav je na selu''. Dušan je na svom imanju ugostio Tatjanu, Sandru i Goranu, no u showu, nažalost, nije uspio pronaći ljubav. Ipak sreća na tom planu mu se osmjehnula nekoliko godina kasnije, zaljubio se u ženu koju je upoznao na društvenim mrežama, a ona mu je postala i supruga. Riječ je o Ani-Mariji iz bosanske Fojnice. 

VEZANI ČLANCI:

Dušan i Ana-Marija dobili su kćerkicu Mašu, a nedugo nakon što se ona rodila, na svijet je došao i sinčić Mihael. 
Podsjetimo, prije nekoliko dana njegova supruga i sin bili su zapeli u rodilištu zbog poplava. 
"Supruga je rodila u utorak. Nije još stigla kući, a i problem je što smo okruženi vodom. Srećom, mi nismo u poplavama, ali ne možemo doći do bolnice u Sisku, gdje se ona nalazi" kazao je za RTL.hr Dušan koji trenutačno doma s kćerkicom čeka poziv kako bi otišao u bolnicu po suprugu i sina. 

"Supruga je dobro, oporavlja se, malo je boli, ali uredu je. Ne možemo do nje zbog poplava. Zatvoren je put, a drugim putem moramo preko Bosne i Hercegovine. No, u petak ću najvjerojatnije ići po nju. Sina sam zasad vidio samo preko videa" izjavio je. 
Dušan je otkrio i planove za posao. 

VIDEO Queen: Bohemian Rock Symphony - Dino Jelusić fantastično je otpjevao hitove legendarnog benda

1/50

"Kiša nas zeza, trenutačno ne možemo raditi i zatvoreni smo u kući. Ostalo je sve uredu. I dalje se bavim poljoprivredom, ali uskoro imam u planu promijeniti posao. Da ne moram biti vezan uz ovo mjesto, ali nikada se ne zna. Planiramo uskoro i preseliti, ali nisam siguran hoće li se to sve posložiti" zaključio je. 

Dušan i supruga bili su žrtve razornog potresa u Hrvatskoj, a posljedice su osjećali i dugo vremena nakon toga. U potresu je stradala njegova kuća u Zrinu u Sisačko-moslavačkoj županiji u kojoj je živio sa suprugom Anom.

VIDEO Lovkinja Morana Zibar odgovarala na 'teška' pitanja Nevena Ciganovića, pogledajte kako je prošlo njezino znanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije