Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa olja

Supruga Igora Vorija beauty tretmanima pripremila se za Svjetsko rukometno prvenstvo

olja vori
Foto: PR FOTO
1/4
20.01.2015.
u 16:03

Supruga Igora Vorija, kapetana hrvatske rukometne reprezentacije, spremna je za Svjetsko rukometno prvenstvo

Supruga Igora Vorija, kapetana hrvatske rukometne reprezentacije, spremna je za Svjetsko rukometno prvenstvo.

Lijepa Olja još uvijek nije odlučila hoće li Igora pratiti u Dohi ili Parizu, gdje trenutno žive. Ipak, pobrinula se da u oba slučaja izgleda sjajno pa je boravak u Hrvatskoj iskoristila i kako bi u poliklinici Milojević isprobala tretman laserskog uklanjanja vena i kapilara, najnoviju i najučinkovitiju tehnologiju uklanjanja tog učestalog problema.

– Jako sam iznenađena brzinom i učinkovitošću tretmana. S obzirom na to kako često putujem, teško je naći mjesto na kojem mogu obaviti sve beauty tretmane odjednom. Sretna sam što sam sve to pronašla u Poliklinici Milojević. Znam da mogu doći kad god sam u Zagrebu te sam uvijek prezadovoljna rezultatima – izjavila je Olja Vori nakon posjete Poliklinici dr. Nikole Milojevića, koja je među najuspješnijim estetskim klinikama u Hrvatskoj.

Foto: PR FOTO

>>Tko ima ljepše žene – nogometaši ili rukometaši?

>>Kada ona dođe na špicu ne može proći nezamijećena

Komentara 6

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:40 20.01.2015.

To je li doticna lijepa ili ne stvar je osobnog misljenja. Na prilozenim fotografijama vidi se da I nije nesto narocito lijepa, uz primjedbu da je odjevena katastrofalno. No zasto je cinjenica da doticna posjecuje estetskog kirurga vijest za vecernji?

MC
Meggie_cleary
00:33 21.01.2015.

Da je doticna lijepa,ne bi joj trebali beauty tretmani! Sudeci po slikama,nista narocito. Cudo da je na tretmane pohrlila ovdje a zivi u Parizu,carstvu raznoraznih vrhunskih salona..Nego,sve je ovo jedna lijepa reklama doktoru s kojim je ocito na neki nacin povezana.Bezvezan clanak skroz

QW
qwas33333
17:27 20.01.2015.

a zašt sve mora sadržavat englesku riječ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije