Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dirljivo

Supruga Šabana Šaulića opisala njihov posljednji rastanak prije smrti: 'Kao da je znao što mu se sprema'

Foto: instagram
1/9
17.03.2021.
u 13:21

Šaban Šaulić tog je dana učinio nešto što nikada nije radio prije toga. Kao da je predosjetio što mu se sprema.

Prije više od dvije godine u stravičnoj automobilskoj nesreći u Njemačkoj preminuo je Šaban Šaulić. "Kralj narodne glazbe", kako su ga mnogi nazivali, iza sebe je ostavio neutješnu suprugu Gordanu koja se s njegovim preranim odlaskom i dalje teško miri. U razgovoru za srpske medije Gordana je otkrila kako izgleda njezin život nakon Šabanova odlaska, ali i kako je izgledao njihov rastanak prije smrti. Čini se kao da je Šaban predosjetio što mu se sprema.

– Jako su mi teški dani, noći su predugačke. Svaki dan je sve teži i godine su mi sve teže, a vjerojatno će mi biti sve teže i teže. U mom slučaju, život je stao kad se to dogodilo. A trebali smo se posvetiti jedno drugom i nadoknaditi sve propušteno. Moj cijeli život bio je Šaban, 44 godine sam provela s njim, rasli smo zajedno, starili, sazrijevali... I onda sam odjedanput u vakuumu, a neki povratak, ne znam kakav bi to povratak mogao biti kad sam ja cijeli život živjela njegov život – ispričala je Gordana za srpske medije.

Foto: Facebook/RTL

Zajedno su bili više od 40 godina, a Gordana je otkrila i jedan detalj koji je i nju samu ostavio bez teksta. Naime, kad bi išao na put, Šaban se nikad nije vraćao čak ni kad bi nešto zaboravio. Dan uoči smrti vratio se bez ikakvog povoda. Na ogradi obiteljskog doma zagrlio je i poljubio svoju Gordanu kao da je znao da im je to posljednji susret. Njegova udovica ističe kako taj zagrljaj još uvijek pamti te da ga nikada neće zaboraviti.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Komentara 2

DU
Deleted user
13:40 17.03.2021.

Još netko kog ne poznam, pih.

Avatar CUBE
CUBE
13:59 17.03.2021.

Još bi i povjerovali ljudi da mu nije vodila financije a vanbračni sin ostao bez ičega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije