NAKON BRAČNE SVAĐE

Supruga Sergeja Trifunovića platila je kaznu jer nije prijavila boravak u Srbiji, ovaj iznos je platila

Split: Sergej Trifunović dolazi na ročište
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/9
28.10.2024.
u 17:35

Ne vjerujem da će napuštati zemlju. Njihov odnos je takav, danas su dobri, sutra nisu. Ipak, vole se, otkrio je izvor blizak Sergeju i Isidori Trifunović koji su se prošli tjedan posvađali u stanu te je intervenirala policija

Prošli tjedan došlo je do svađe između glumca Sergeja Trifunovića i njegove supruge Isidore koju je glumac prijavio policiji za obiteljsko nasilje. Policija je utvrdila kako Isidora ilegalno boravi u Srbiji te po Zakonu o strancima morala je platiti novčanu kaznu koja se kreće od 85 do 425 eura.  - Isidora je osuđena na novčanu kaznu u iznosu od 170 eura i istu je platila odmah. Ne vjerujem da će napuštati zemlju. Njihov odnos je takav, danas su dobri, sutra nisu. Ipak, vole se - otkrio je izvor za Telegraf koliko je iznosila novčana kazna koju je Isidora platila.

Susjedi ovog para za Blic su izjavili kako ih je iznenadio ovakav razvoj događaja jer su glumca i njegovu suprugu stalno viđali zajedno i ništa nije dalo naslutiti kako postoje bračne razmirice. - Djelovali su mi kao skladan par, uvijek su bili zajedno i šetali njegovog psa. Šta se to dogodilo, samo oni znaju - rekla je jedna susjeda bračnog para Trifunović. Drugi susjed je ispričao kako je glumca vidio kako šeta balkonom kasno navečer.

- Sergeja sam video na terasi, tumarao je, tu je proveo pola noći. On izlazi iz kuće samo rano ujutro, i kasno navečer kada nikoga nema... Nije ni njemu svejedno, sigurno se i pokajao što ju je prijavio. Najgore je kada čovjek nešto ishitreno napravi, a sada nema natrag. Vidjet ćemo što će dalje biti - rekao je susjed. Mediji u Srbiji prenijeli su i detalje razgovora Isidore i policije. 

- Isidora je u policiju došla vidno uznemirena cijelom ovom situacijom. U neslužbenom razgovoru s policijom nekoliko je puta ponovila da će se sama vratiti u Hrvatsku te da više nema razloga dolaziti u Srbiju jer će se razvesti od Sergeja koji ju je prijavio za obiteljsko nasilje. Rekla je i da već neko vrijeme imaju problema te da je sve kulminiralo njegovim nepoštivanjem nje. Što se tiče ilegalnog boravka u Srbiji, istakla je da je svjesna da je pogriješila i da je bila nesmotrena i da je zbog svih tih problema zaboravila provjeriti kada joj ističe boravišna dozvola, ali i da joj se to dogodilo prvi put, jer je do sada uvijek vodila računa - rekao je izvor.

VIDEO Baby Lasagna se oženio! Evo kako su se on i njegova supruga upoznali

Komentara 5

VA
VanjaPlank
18:58 28.10.2024.

Valda nismo toliko blesavi da ovom drogerašu damo državljanstvo

TR
Tripoli
18:32 28.10.2024.

To bu tak dok se ne pokolju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije