Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILANA VLAOVIĆ

Susrela sam Weinsteina i osjetila nelagodu. Bio je to pogled predatora

Milana Vlaović
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/5
20.10.2017.
u 19:20

Optužbe na račun Harveyja Weinsteina ne jenjavaju te svaki dan neka žena izađe s mučnim svjedočanstvom

Osim glumica, među onima koje je Harvey Weinstein napao bilo je i vizažistica, maskerki, producentica, pjevačica... A sada se oglasila i naša književnica i novinarka sa svojim iskustvom. Milana Vlaović srela je producenta Weinsteina na filmskom festivalu u Cannesu. Iako se nisu upoznali, Milana Vlaović je njihov susret opisala kao nimalo ugodan. Uočila je da je Weinstein, čije ime je poslije saznala, neprestano gleda, a kasnije ju je sačekao pred toaletom.

– Kad sam izašla, stajao je ispred vrata i zurio u mene. Prošla sam pokraj njega gledajući u pod – napisala je Vlaović u svojoj posljednjoj kolumni u Gloriji.

U tom njegovu ponašanju, koje se čini naoko bezazlenim, Milana je osjetila veliku nelagodu.

– Bio je to pogled predatora – objasnila je.

Slučaj Harveya Weinsteina, koji bi zbog svih optužbi (budu li dokazane) mogao dobiti doživotni zatvor, potaknuo je i pjevačicu Tatjanu Matejaš Tajči da progovori o tome problemu, koji je i sama doživjela. Na Instagramu je napisala da je, dok je bila najveća zvijezda u Hrvatskoj, bila i potpuno slomljena: “Nikakav novac i slava nisu mi mogli zatvoriti oči pred onim što se događalo oko mene. Sve to kao tinejdžericu me potpuno slomilo te sam osjetila da se ne mogu dovoljno zaštititi od moćnih, pohlepnih muškaraca.”

Komentara 29

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
20:02 20.10.2017.

sad cekamo i Sevkine traume.

DI
Diesel
20:29 20.10.2017.

Kad te ne gleda, "a sto me ne gleda", a kag te gleda, "prdator"? Ma, gonite se sve u ......... Gledaj ovo sad. Prije nego izadje u grad, vrti se po kupatilu 2 sata da se nasminka, a poslije jos jedan sat isprobava sto ce obuci, i onda te na ulici napadne sa "sto me gledas". Ma mamicu vam,.....

DU
Deleted user
19:38 20.10.2017.

On je svakoj napravio ponudu... Samo ova ne želi reći "me too". A ova s balkana se ne usuđuje reći da je i nju drmnuo... da ne čuje svijet... pa nije se morala ni javljati s tim glupostima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije