na setu "Stipe u gostima"

Suzana Nikolić: S Vedranom Milkotom stalno se svađam oko love, a i krade mi skupe čokolade

'09.06.2010.,Zagreb - Glumica Suzana Nikolic. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
Foto: 'Jurica Galoic/PIXSELL'
22.02.2014.
u 10:00

– Deplasirano je i neprimjereno, zapravo sramotno, u ovako teškoj situaciji za sve nas kupovati nepotrebne, preskupe automobile od kojih svaki košta više nego desetak godišnjih plaća prosječno zaposlenog građanina Hrvatske.

Pomislili bismo da je ekipa najdugovječnije humoristične serije “Stipe u gostima” koja trenutno snima sedmu sezonu savršeno uhodana, ali glumica Suzana Nikolić otkriva da ni nakon toliko godina događaji na setu ne prolaze bez komplikacija.

Što se to zakompliciralo na setu “Stipe u gostima”?

– Kolega Vedran Mlikota i ja se neprestano svađamo. Oko love. Naime, ne možemo se dogovoriti oko toga tko će platiti kavu. Uz to, on krade moje skupe čokolade. Organske.

Jeste li uspjeli “ukrasti” nešto vremena za zimovanje?

– Nažalost, nisam. Prolazim kroz vrlo dinamično razdoblje koje traje već desetljećima. U suprotnom, rado bih se odmarala, pa makar i na snijegu. Ali, više volim ljeto i more.

Imate li komentar na “sapunicu” oko nabavke devet Audija A6 od kojih svaki vrijedi 650 tisuća kuna za potrebe političkog vrha?

– Deplasirano je i neprimjereno, zapravo sramotno, u ovako teškoj situaciji za sve nas kupovati nepotrebne, preskupe automobile od kojih svaki košta više nego desetak godišnjih plaća prosječno zaposlenog građanina Hrvatske.

Hoćete li gledati prijenos dodjele Oscara 2. ožujka na RTL-u i imate li favorite?

– Ta večer rezervirana je za mene i moju kćer Anu, gledat ćemo cijeli prijenos. Filmove tek trebam pogledati, tako da favorite nemam. Neka pobijedi Umjetnost!

Ključne riječi

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
12:20 22.02.2014.

još jedna kozaračka purgerica :))

FI
fiberglas
09:12 27.02.2014.

Slavonka iz Županje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije