Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za dva tjedna

Svjetska elita stiže u Hrvatsku na vjenčanje godine! Rod Stewart ženi sina za lijepu Konavoku

Foto: Instagram
1/10
18.05.2024.
u 15:26

U Dubrovniku će uskoro crkvene zavjete izmijeniti Nicole Artukovich i Liam Stewart - sin slavnog glazbenika Roda Stewarta.

Manje od dva tjedna dijele nas od vjenčanja godine u Dubrovniku! Kako domaći mediji izvještavaju, sudbonosno 'da' u Dubrovniku će izreći Nicole Artukovich, inače Amerikanka konavosko-hercegovačkih korijena te zaručnica poznatog hokejaša Liama Stewarta, sina slavnog glazbenika Roda Stewarta i supermodela Rachel Hunter. Dubrovčani se nadaju da će ih posjetiti i slavni britanski glazbenik koji 19. svibnja nastupa u Sloveniji, a prema svemu sudeći nema sumnje da će se i on pojaviti na dubrovačkom vjenčanju svoga sina.

Par je svoju dugogodišnju vezu započeo još prije trinaest godina dok su oboje pohađali srednju školu u Kaliforniji. Svoju su vezu, naime, odlučili okruniti brakom u Dubrovniku, odakle su mladenkini djed i baka emigrirali u Sjedinjene Američke Države. Vjenčanje krajem svibnja će nesumnjivo u Grad dovesti brojne poznate, ali i privući pažnju svih vodećih svjetskih medija. Koliko voli Hrvatsku, svjedoči ne samo činjenica da je za svoj savršeni dan u životu odabrala grad u kojem je provela nezaboravna ljeta i čime je "zarazila" cijelu obitelj Stewart, već i to što je svoju idealnu haljinu pronašla također u Hrvatskoj i to u salonu Le Concept by Alex naše priznate dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

FOTO Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Obožavatelji dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

1/113

Uoči svečane ceremonije, mladenci su se prisjetili svog poznanstva koje je počelo dok su igrali beer pong jedno protiv drugog na srednjoškolskoj zabavi. - Zaljubilo se dvoje šesnaestogodišnjaka. Kad je Nicole završila srednju školu i koledž u Kaliforniji, Liam je otišao u Washington, a zatim na Aljasku igrati profesionalni hokej. Daljina je samo još više raznježila njihova mlada srca. Hodali su osam godina, živjeli u dvije zemlje i putovali u sedam drugih. Život se dogodio, tri godine su išli svojim putem i kako kaže stara poslovica, kao suđeni jedno drugom, našli su put natrag. Njihova ljubav nikad nije izblijedjela – napisali su budući mladenci na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI:

 

Naveli su i kako su kupili prvi dom u siječnju 2023., te poželjeli dobrodošlicu svom sinu Louieju Marku Rodericku Stewartu rođenom 12. svibnja 2023. Liam je buduću suprugu zaprosio 2. srpnja 2023., a uskoro će jedno drugom u Dubrovniku izreći "da". Poznati par će se vjenčati u jednom poznatom dubrovačkom visokokategorniku, a zavjete će izmijeniti u Crkvi svetoga Ignacija na Jezuitima. Nakon toga će uslijediti prijem za uzvanike na Lovrjencu.

VIDEO: Ravnatelj KBC Zagreb Ante Ćorušić zahvalio Baby Lasagni na donaciji

Komentara 6

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
22:37 18.05.2024.

Prelijepa Hercegovka Artuković.

ŠT
ŠtoReći
19:01 18.05.2024.

Sretno mladencima! Eh ona svoju idealnu haljinu pronašla u Hrvatskoj i to u salonu kao i svi naši nazivi svega i svačega na engleskom ... Zaštiti hrvatski jezik tako što ćeš koristiiti engleski ko da će se potrošiti ako ga koristiš...

Avatar Aurel
Aurel
08:28 20.05.2024.

članak je baš jako bogato opremljen HRPOM fotki mladenaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije