neopisiva tuga

Svjetski poznati rocker doživio obiteljsku tragediju, o svemu se otvorio na društvenim mrežama

Foto: Profimedia
1/12
22.07.2024.
u 21:15

Hudson oduvijek gaji bliski odnos sa svojom obitelji. Razlog smti pokćerke odlučio je ostaviti tajnim, a prije nego što je objavio ovu tužnu vijest Slash je otkazao četiri datuma svoje solo turneje naziva 'S.E.R.P.E.N.T.

Kultni gitarist američkog hard rock benda Guns N' Roses, Saul Hudson (58), planetarno popularan pod scenskim pseudonimom Slash, u ranim je jutarnjim satima na svom Instagram profilu javnosti saopćio vijest o preminuću svoje pokćerke Lucy-Bleu Knight, koja je ovaj svijet napustila u 25. godini života. Tim povodom rocker je uputio sljedeće riječi:

- Lucy-Bleu Knight, rođena 6. prosinca 1998., voljena kći Meegan Hodges i Marka Knighta, pokćerka Samanthe Somers Knight i Slasha, sestra Scarlet Knight, polusestra Londona i Casha Hudsona, preminula je u miru u Los Angelesu 19. srpnja 2024. Lucy-Bleu je bila nevjerojatno talentirana umjetnica, strastveni sanjar i šarmantna, draga i slatka duša. Obitelj moli za privatnost u ovim teškim trenucima i zahtjeva da se javnost suzdrži od spekulacija dok tuguje i prolazi korz ovaj ogroman gubitak - napisao je 58-godišnjak u objavi na vremenskoj crt, koja je ubrzo privukla veliku pozornost i izraze sućuti i podrške njegovih pratitelja, ali i najbližih prijatelja i suradnika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slash (@slash)

- Riječi ne mogu opisati naše najdublje suosjećanje. Volimo vas sve jako puno - napisala je Susan Holmes McKagan, supruga bivšeg basista Gunsa i Slashovog kolege Duffa Mckagana, a javila se i jedna sadašnja članica sastava, pozadinska pjevačica i klavijaturistica Melissa Reese s porukom: - Ne mogu pronaći riječi. Šaljem vam apsolutno svu ljubav, zagrljaje, sućut i podršku - njezine su riječi. 

VEZANI ČLANCI:

Razlog smrti gitarist je odlučio ostaviti tajnim, a prije nego što je objavio ovu tužnu vijest Slash je otkazao četiri datuma svoje solo turneje naziva 'S.E.R.P.E.N.T.', tada kao razlog navodeći 'nepredviđene okolnosti'. Kako piše u tom priopćenju, s nastupima će nastaviti 28. srpnja u Torontu. Britansko-američki glazbenik Lucyjnu majku Meegan još 1989. godine. Ubrzo su prekinuli, no ponovno se susreću 2015. godine te su do danas ostali u vezi. 

Hudson oduvijek gaji bliski odnos sa svojom obitelji, ponajviše roditeljima, majci Oli i ocu Anthonyju, kojima je neizmjerno zahvalan. - Zahvaljujem svojim roditeljima što su to što jesu. Izložili su me okruženjima toliko bogatim, šarenim i jedinstvenim da je ono što sam doživio ostavilo na mene trajni dojam - izjavio je jednom prilikom. 

GALERIJA: Ryan Gosling zapjevao na Oscarima, a pridružio mu se i neočekivani gost

1/13

Podsjetimo, legendarni rocker kroz svoju bogatu karijeru nastupao je i u Hrvatskoj. On je uz uz Mylesa Kennedyja i The Conspiratorse nastupio 2015. godine na zagrebačkoj Šalati.  Kako je i najavio u svom intervjuu za Večernji list na repertoaru su bili i hitovi iz doba Guns'n' Rosesa pa je tako prava euforija zavladala kad su odsvirali Welcome to the Jungle i Sweet Child of Mine. Slash je pokazao zagrebačkoj publici zašto je na popisu Timea drugi najbolji gitarist svih vremena.

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills 90210

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije