Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi zapleti

Tajanstveni Diboa Savi Bačiću preotima zanosnu ljubavnicu Linu

budva (1)
RTL
04.06.2012.
u 21:40

Iako je Savo smatra izdajicom, Linina je savjest čista - svojom zanosnom figurom, besprijekornim izgledom i damskim stavom, Lina si je osigurala ono što joj Sava nije omogućio!

Sava Bačić proklinje dan kada ga je tajanstveni Diboa odlučio posjetiti u Budvi! Osim što mu je poremetio poslovne planove, tajanstveni partner iz Švicarske oteo mu je i ljubavnicu Linu! Veliko je to razočaranje koje je u osmoj epizodi serije „Budva na pjeni od mora“ doživio glavni protagonist Sava Bačić.

Iako je Savo smatra izdajicom, Linina savjest je čista - svojom zanosnom figurom, besprijekornim izgledom i damskim stavom, Lina si je osigurala ono što joj Sava nije omogućio!

I Bojana će doživjeti krizu u ljubavnom području kada slučajno vidi Luku kako se ljubi s drugom djevojkom. Zbog toga će pristati otići s bogatim nogometašem Mitovićem u njegovu hotelsku sobu. Što će se tamo dogoditi, hoće li se Luka predomisliti i otići po nju te kakvu igru igra lukava Lina? Pogledajte u novim epizodama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije