ništa od obnove

Tajči otkazala krstarenje koje naplaćuje 25.000 kuna i obećava bliskost Bogu

Foto: Instagram
1/7
10.06.2020.
u 16:52

Krstarnje je nazvala Tajci's Transformational Retreat and Sea Cruise, a njezini polaznici su ga do sad plaćali oko 17.000 kuna. Isto tako su morali pokriti i trošak smještaja na brodu, što ih je koštalo dodatnih 8000 kn.

Pjevačica Tatjana Cameron Tajči zbog situacije s koronsvirusom odlučila je odgoditi svoje motivacijsko-duhovno krstarenje koje organizira svake godine. 

Krstarnje je nazvala Tajci's Transformational Retreat and Sea Cruise, a njezini polaznici su ga do sad plaćali oko 17.000 kuna. Isto tako su morali pokriti i trošak smještaja na brodu, što ih je koštalo dodatnih 8000 kn
Služebene stranice krstarenja nemaju novih informacija, već stoji samo najava za iduću godinu, a već postoji i lista čekanja na koju se mogu upisati zainteresirani. 

"Provedite tjedan dana ploveći hrvatskom obalom i ponovno otkrijte kako živjeti život za koji ste stvoreni. Domaćica, nagrađivana glazbena umjetnica, motivacijska govornica i trenerica transformacije Tatiana Tajči Cameron vodit će vas kroz tjedan dana dugu fizičku, mentalnu, emocionalnu i duhovnu detoksikaciju", pisalo je prošle godine u opisu krstarenja. 

Tajči je prošle godine sudionicima obećavala duge i zdrave obroke, polagano i duboko disanje, pjevanje, plesanje, smijeh, ali i povezivanje međusobno i s prirodom. Obećavala im je isto tako i povezivanje s Bogom. 

Komentara 2

RO
romobil
18:22 10.06.2020.

Ako je bliska bogu čemu novci!?

ZB
Zoki-Bijela
17:41 10.06.2020.

Sitnica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije