Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I SPOT

Talentirani Marko Bošnjak u novu je eru zakoračio s pjesmom 'Pusti me'

Foto: Aleksandar Selak
1/9
23.04.2024.
u 12:28

Pjesmu prati i jednako odvažan spot na kojem je radila mlada ekipa produkcije Firma! i Markovi prijatelji koji su udružili snage na ovom spotu intrigantnog koncepta

Marko Bošnjak, dobitnik nagrade Porin u kategoriji Novog najboljeg izvođača, jedan od najperspektivnijih glazbenika nove generacije i najmoćnijih vokala domaće glazbene scene, novu eru započinje odvažnom pjesmom "Pusti me"!

Uz Marka koji potpisuje tekst, glazbu i aranžman pjesme potpisuje Koolade, a na aranžmanu se pridružio i producent Filip Majdak. "Pjesma 'Pusti me' govori o otpuštanju svega onoga što nam više ne koristi i o prihvaćanju i voljenju sebe kao jednog bitnog dijela našeg života.", rekao je Marko. 

 

 

Pjesmu prati i jednako odvažan spot na kojem je radila mlada ekipa produkcije Firma! i Markovi prijatelji koji su udružili snage na ovom spotu intrigantnog koncepta:

"Spot smo snimali na tri lokacije - u prostorima Plesnog centra Zagreb, galeriji Siva i prostorima AKC Medika. U spotu se isprepliću motivi pakla, raja i čistilišta te smo se poigrali s tim elementima i na taj način dali dodatnu dimenziju pjesmi.", o spotu je ispričao Marko. Pjesma "Pusti me" dostupna je na svim streaming servisma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije