lijepa glumica

Tara Thaller pokazala majku koju nemamo prilike često vidjeti, objavila staru fotografiju

Foto: Instagram
1/14
26.10.2023.
u 12:01

Inače pravo prezime Tare Thaller je Filipović, no ona je sama, kako je već pričala, nakon prve filmske uloge odlučila uzeti prezime svoje prabake – Thaller

Glumica i pjevačica Tara Thaller (25) i njen novi dečko Mateo Cvetnić, otkako su javno objavili svoju vezu, gotovo svakog dana na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije i videa. Ovaj put glumica je pokazala od koga je naslijedila ljepotu. Naime, prisjetila se svoje maturalne večeri kada je pozirala s majkom ispred jednog zagrebačkog hotela, a uz fotografiju koju je objavila na Instagramu napisala je: "Povratak u prošlost. Mama i ja na mojoj maturalnoj večeri." 

Tara je za maturalnu večer odabrala crnu kratku haljinicu s dekolteom i bordo espadrile na platformu, zaokruživši sve šeširom. Inače pravo prezime Tare Thaller je Filipović, no ona je sama, kako je već pričala, nakon prve filmske uloge odlučila uzeti prezime svoje prabake – Thaller.

VEZANI ČLANCI

 

U intervjuu koji je dala za Gloriju otklonila je sumnje kako je njezina veza s Mateom bila uzrok razvodu od Farisa nakon što su godinu i pol dana bili u braku.

– U pitanju su bili drugi razlozi. Ne želim ulaziti u detalje, no do razvoda bi došlo prije ili poslije. Nije tajna da smo Mateo i ja kliknuli čim smo se upoznali. Tijekom sezone odlično smo se slagali i postali prijatelji, ali nije nam bilo ni na kraj pameti da ćemo se i ljubavno spojiti. Intenzivnije smo se počeli družiti nakon moje rastave i prijateljstvo je preraslo u nešto više – ispričala je Tara u razgovoru za Gloriju. Njezin bivši suprug nedavno je u intervju za IN Magazin rekao u kakvom su odnosu ostali nakon razvoda.

– Ostali smo u dobrim odnosima, ali da se podržavamo, baš i ne, jer malo je neprirodno u periodu kad se ljudi rastaju da budu neka konkretna podrška, ali mislim, kad se stvari malo slegnu, da ona želi meni najbolje, a ja želim njoj najbolje – rekao je Faris za IN Magazin. Faris je u lipnju ekskluzivno za Večernji list potvrdio kako se on i Tara razvode i rekao je tada da su pokušali spasiti brak, ali nije im uspjelo.

1/12

– Pokušali smo spasiti brak, no brojne poslovne obveze koje smo oboje imali proteklih mjeseci jednostavno su dovele do toga da smo se međusobno udaljili. Znam da će ovo biti medijski zanimljiva tema, oboje smo javne osobe pa nam je jasan i interes javnosti, no želim reći da smo brak okončali bez gorčine, bez negativnih emocija i bez raščlanjivanja krivice. Imali smo i divnih zajedničkih trenutaka i siguran sam da smo na njima oboje zahvalni, ali sada je došlo vrijeme da krenemo svatko svojim putem – kazao nam je tada Faris. 

VIDEO Objavljene nove poruke Ivaniševića bivšoj supruzi:  'Najbolje šta sam napravia je šta san te privaria'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije