Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČETNICA

Taylor Swift krenula stopama kolega i lansirala svoj prvi parfem

taylor
Pixsell
16.07.2011.
u 16:33

Dvadesetjednogodišnja američka pjevačica Taylor Swift objavila je da će njezin prvi parfem "Wonderstruck" u listopadu osvanuti na policama drogerija.

Pjevačica countryja, Amerikanka Taylor Swift (21) odlučila se za potez koji je godinama popularan među njezinim kolegama kao što su Justin Bieber, Jeniffer Lopez i Britney Spears, a to je lansiranje vlastitog parfema.

Taylor je svoj parfem nazvala "Wonderstruck" prema riječima iz svoje autorske pjesme Enchanted, a miris bi se na policama drogerija trebao pojaviti u listopadu.
- Nositi parfem je nešto predivno, jedan od načina za stvaranje uspomena. Miris te poput pjesme može vratiti u prošlost i potaknuti te da te trenutke ponovno doživiš - izjavila je uzbuđena Taylor te naglasila kako jedva čeka reakcije na miris.

- Intrigantno je kad pomislim da će moj miris o nekome odavati prvi dojam. Miris je pun nade i obećanja - zaključila je Swift.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije